woensdag 21 november 2012

Liebster awardJaaaaa ik ben genomineerd voor een award, mijn allereerste!!!!!! Ik begin eindelijk een beetje mee te tellen zeg maar, en dat na 4 jaar bloggen inmiddels. Het gaat ineens als een trein, in 1 maand ineens 1000 bezoekers, joepie.....
joepie de poepie
Dankbaar dat er steeds meer mensen komen lezen op mijn blog, en helemaal dankbaar dat ik steeds meer volgers krijg. Ja!

En nu moet ik mezelf gaan voorstellen, oftewel een hoop vragen beantwoorden en een stukje van mijn sluier oplichten waar ik dat nog niet had gedaan.
Ga ik vertellen hoe een leuk, lief en aardig mens ik ben? Hoe graag ik tegenwoordig in bed kruip met een warme kruik en hoe ik geniet van het fietsen door de knisperende herfstbladeren? Of ga ik gewoon zeggen dat ik hou van de zon op mijn blote armen,doe ik ook, of van de geur van vrieskou in de lucht, de wind die speelt met mijn haren? Ja dat kan ik natuurlijk allemaal vertellen ja, waarom ook niet. En dan zeg ik ook maar meteen even dat ik een beetje een gekke mamma ben van twee , een stoere knul van 13 en een meidje, al even stoer, van 11. Dat de een thuisonderwijs krijgt en de ander zich voorbereid op het voortgezet. En dat ik nu op dit moment eigenlijk heel erg moe ben en mijn ogen amper open kan houden. Dus dat ik eigenlijk met kruik in mijn warme bed zou moeten kruipen ;)
Dat ik ben genomineerd door Aline die hier haar blog heeft ; http://aline-column.blogspot.nl/ en dat ik je zeer dankbaar ben voor deze erkenning.
Dat de volgende antwoorden dus antwoorden op haar vragen zijn:

-Roze is mijn favoriete kleur, ik vind het de mooiste kleur in de wereld echt waar, en als goed tweede komt vermiljoen, zo'n mooie, rijke, rode kleur. De mooiste rood van de wereld! De enige rood waar de zon in schijnt.
-Ik hou van alle jaargetijden, hoe ouder ik wordt hoe minder voorkeur ik heb, tot mijn eigen verbazing  zelfs.
-Ja dat is nu echt zo'n vraag waar van ik denk hum Unsure
-Tja uit eten is geen optie, ik zwel van van alles op of krijg het benauwd ofzo....ik eet het liefste thuis. Natuurlijk vind ik het wel heerlijk als er nu ook eens voor mij gekookt wordt!!!!! Dussssss
-Aangezien ik mijn kleding  tweedehands koop valt er niet veel terug te gaan, ik repareer het wel!
-Die laat ik maar even aan mij voorbij gaan, kan er geen zinnig woord over zeggen, ligt gevoelig.
-Mag ik ook in beide geloven? Ik geloof dat ik er mag zijn, dat ik een parel in Gods hand ben! En ik geloof in mezelf, soms wat meer soms wat minder, maar dan denk ik gewoon aan het voorgaande!
-Fiets, wind in de haren en zon op het gezicht( of regen , kan ook)
-Nee hoor ik geef bijna niets meer, het geld gaat te vaak in de grote zakken van de hoge omessen in de organisatie.
-Aangezien ik echt he-le-maal niet van voetbal hou, om naar te kijken, ga ik liever naar een kerkdienst. Mits ze liefdevol is, een boetepreek over hoe zondig we zijn is niet mijn idee van Gods liefde ervaren.
-Uh....volgens mij ben ik wel een open boek, ik zou het dus niet weten(of misschien wil ik het wel niet vertellen ;)

Zijn jullie benieuwd naar de vragen achter mijn antwoorden?
Die vind je hier;  http://aline-column.blogspot.nl/

Nu moet ik nog 11 nieuwe vragen verzinnen en 11 bloggers nomineren. Ik ben best wel heel erg moe, dus die bewaar ik voor morgen.
(¯`v´¯) ♥
..*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.
Welterusten2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je zo enthousiast reageert! En heel slim: in twee dagen, het is best veel werk hè!

    BeantwoordenVerwijderen