woensdag 15 juli 2015

Enter wild en woest en vurig.....

chakrahealing- gemaakt voor de chakra colour art class van Louise Gale
Zaterdag
Ik zit in mijn atelier (klinkt stoer niet waar?) Voor mij op het beeldscherm krijg ik uitleg over de 7 levels of energy and the chakra's.  Ik ken het, tijdens mijn cursussen energetisch genezen heb ik dit ook allemaal al eens gehad, maar dit is anders. Dit is in relatie met kunst maken.....

Dinsdag
En toen werd ik gestoord,
en kwam ik niet meer terug op het scherm voor 3 dagen. Ik heb het druk druk druk..zo druk dat het net bij het koken in mijn rug is geschoten. Ik heb de hele dag verkeerd gezeten. OOOOO als ik morgen maar wel schilderen kan hoor. Ik zit nu net zo lekker in de flow.
Ik heb al aardig wat werk gemaakt.
En ik vind het toch leuk!
We zijn nu bezig met het basis-chakra (voor meer uitleg KLIK )
U snapt wel dat mijn werk nu vooral erg rood is haha. En dat ik op dit moment behoorlijk van mijn geloof af aan het vallen ben. Mijn lieve, zachte kleurtjes zijn veranderd in vurig rood en paars en oranje....ik ben er zelf nog het meest verbaasd over. Weg zijn ze de lieve kleurtjes, enter wilde, woeste, vurige kleuren.
Vorige week was ik nog voorzichtig, ik begon heel zacht en steeds meer kleur kwam er bij tot zwart aan toe. Die kleur gebruik ik normaal helemaal niet. Vind ik ook doodeng om te gebruiken. Het verpest meteen zoveel als het niet mooi is. Maar ik hoef niet mooi te schilderen , ik moet experimenteren. Sterker,  mag mislukken. In het mislukken zitten nieuwe kansen, nieuwe wegen, nieuwe kleuren.
Ik ben helemaal los gegaan. Ik schilder vuur op het moment.
De sluizen gingen open en kon ik niet meer stoppen.
Kijk maar even mee..
Dat werd dus vuur!
collage
Mandala in de maak, het hele proces en nog niet af
En genieten dat ik doe!
Dit was de beste fluistering in jaren die ik volgde.
En dan duik ik nu weer mijn atelier in :)
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★Fijne Dag*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★

7 opmerkingen: