zondag 9 februari 2014

Ik ben er nog hoor!


Ze doet een wens.Tis alweer een week geleden dat ik mezelf liet lezen. Een drukke week. Een feestweek. Een boze week. Een wilde week. Een verdriet week. Een week met verjaardagen. Een week vol dus. Een week met onvervulde beloften en eentje met vervulde beloften. Bij de één kwamen dromen uit. Bij de ander lagen ze verkruimeld aan de voeten. De één werd 15 de ander 13. De één heeft erg last van de puberitus-blues. Voor de ander is het een groot feest waar de halve klas op af kwam.(oooh help D: )

Het was een drukke wilde week. Met Zoon verwilderd afgeserveerd naar het kleine kamertje ipv aan de grote tafel, omdat het hem met grote regelmaat veél te veel werd allemaal. Waarop uitbarstingen en dikke tranen volgden. Gelukkig is het weer voorbij. Kunnen we weer "normaal" leven. De eerst volgende verjaardag is die van mij. En die vier ik niet meer voor anderen. Ik ga die dag aan mijzelf kado doen!!!!!!! Ik weet nog niet hoe die dag er uit gaat zien. Ik heb een enorme wenslijst. Voorlopig genoeg voor heel wat kadodagen.
Dusssss
Ga ik nu over tot de orde van de dag!
Fijne Zondag allemaal!


2 opmerkingen:

  1. Eigenlijk zijn de dagelijkse beslommeringen gewoon het beste. Maar (zucht) zonder dieptepunten zijn er ook geen hoogtepunten. Doorgaan met ademhalen en nooit de moed opgeven!
    liefs Kakel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou idd zucht.....tis zo saai maar zo heerlijk rustig ;)

    BeantwoordenVerwijderen