dinsdag 17 februari 2015

Healingdag

artiest mij onbekend
Alles velletjes wat de klok slaat.
Mijn huid vol met velletjes die ik aan het verliezen ben. Mooie witte, knisperende stukjes Bibje liggen door het hele huis inmiddels, ondanks stofzuiger en douche. Ik ben bezig met mezelf aan het vernieuwen lijkt wel. Ik ben in de rui. Verlies geen haren maar huid, als een slang die zijn huid afstroopt om groter te kunnen groeien.
Mijn oude huid knelt mij.
En dus vervel ik, schud en scheur en krabbel ik het af. En doe het vliegen.
In miljoenen knisperende, dwarrelende, flikkerende, schitterende schilfertjes. Als sneeuwvlokjes die niet smelten kunnen.
Bijzonder toch hoe dat je lijf zichzelf zo herstelt, en hoe oude harde jeukhuid vervangen wordt door zacht en nieuw en schoon en fris. En hoe die nieuwe huid glanst en doorstraalt.
Maar dat is nog niet alles, ook mijn energieveld is aan het vernieuwen.
Het trilt en waait en schud en stroomt en voelt beurtelings warm en koud, heel koud aan. Ik laat los alles wat niet van mij is, en dat is heel veel. Ik kan ineens mijn schouders weer normaal rollen, mijn hoofd weer goed om draaien.  Maar wat is het koud. Het hoort erbij, het hoort erbij.
Wat over blijft is een schoon Bibje, een herboren Bibje, een uit de winterslaap gekomen Bibje.
Straks maar lekker opladen in de zon, buiten gruttelen en aarden.

Na een heerlijke week vorige week, een supergezellige Valentijnslunch met de kids nu een rustige oplaad week. De zon schijnt, de lucht is blauw, geweldig leven, ik hou van jou!
Zo ga ik er nog helemaal van rijmelen ook :)

(¯`v´¯)
*`*.¸.*..✿´´¯`•.¸⁀°♡..♡ .¸¸.•´¯`•Fijne dag mensen•´¯`•.¸¸♡

3 opmerkingen:

  1. Wat mooi om te lezen .Een verveld en nieuw Bibje ,geniet ervan meiss
    Lieve groet Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met je gaat! Laat alles los, dan heb je twee handen vrij om van je leven te genieten...

    BeantwoordenVerwijderen