maandag 13 januari 2014

Ik heb ze niet :(


Oké dit keer in de ochtend.
Zon schijnt,
Zoon ligt ongerust 'niet aanwezig te zijn' in zijn bed(hoofd onder de dekens) want Vader ligt nu op dit moment als het goed is onder het mes.
De ramen van Bibje-cottage
Dochter is op school en ik zit tussen de paperassen op de bank. Net de vragenlijsten voor de herindicatie van Zoon ingevuld en allerlei ander te regelen gedoe. Wat zal ik eens gaan doen om mijn gedachten te verstrooien. Schoonmaken, dat eerst. Ramen lappen ze zien er zo uit. ->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Bent u al geschrokken?
Ik nog niet hoor, het ziet er al een tijdje zo uit, dan krijg je een soort van gewenning. Ik hoop steeds , tegen beter weten in, op die verlossende hoosbui die het schoon spoelt. Maar tot nog toe kreeg ik alleen zee-regen. Dusssssss, dan nu toch maar een keer de kou(ahum) in en poetsen maar.
Weet u wat het is, ik ben allergisch dus huishoudhandschoenen kan ik niet aan.(rubber) Maar met exceem is ramen lappen in de winter een hachelijke onderneming. Nu helemaal, nu ik ook nog zere plekjes heb. Kan ik zo ontzettend van balen. En kabouters heb ik nog steeds niet. Die zagen ons komen en ze sloegen op de vlucht hahaha.

Wat ik verder nog ga doen?
Nah kwetetutniet.
Hopen op goed goed nieuws.
Fijne dag allemaal en vanavond een updaatje voor wie ik niet op de facebook heb. Baaai


6 opmerkingen:

 1. Tja uit de tijd dat meisje Jerney Kaagman menig jongenshart sneller deed kloppen, ook de mijne, in haar verschillende leren pakken en met haar sexy stem. Dan is het nu wel anders met deze dame, want ze lijdt aan de ziekte van Parkinson. Op deze manier ouder worden is niet leuk.
  Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze was ook een prachtig mooie meid, met een dijk van een stem. Mijn vader en zijn broer waren fans dus deze muziek hoorden we heel vaak door de boxen schallen :)

   Verwijderen
 2. Een geweldig nummer! Jammer dat die kaboutertjes jouw deur voorbij gaan... ik zou je de mijne wel gunnen, maar we zitten nu een beetje ver weg ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij wil nog niet weg :-(
  Gelukkig voor mij want anders zou ik alles zelf moeten doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen