zondag 10 maart 2013

Tussendoortje.....

Bibje heeft een nieuw tasjeIk had er al een tijdje een oogje op. Ik was gevallen voor die lieve bloemetjes en dat roze randje. En dan die roze voering....helemaal schattig, helemaal Bibje. Maar ja....meestal is helemaal Bibje ook best helemaal niet zo goedkoop. Dus liep ik er wel steeds verlangend langs maar liet ik het alleen even door de handen gaan en dan ging ik maar weer verder. Steeds weer denkend dat ik het zo'n lief, schattig , poepig, mooie tasje vond. Een kleine meisjes rugzakje...maar hé wat kan mij dat nou schelen. Ik loop al jaren met Dochter's tasjes rond, want die zijn het allerleukste. 
Iemand moet het gewoon gehoord hebben daarboven, van mijn verlangen naar dit leuke ding. Want vandaag, toen ik weer een date met mezelf had in dit kinderloze weekend, ontdekte ik dat het leuke lieve poepige rugzakje flink afgeprijsd was. En nu heb ik hem dan toch....jaaaaa ik moest wel 6 maanden wachten hoor, dat wel. Maar de beloning is groot.
Ik ben blij,
super blij,
want in dit rugzakje kan óók mijn schrijfgerei en zelfs een aquarelldoosje als het nodig is. Een boekje past er ook nog in en dan nog heb ik een beetje ruimte over. Mooi voor mijn solitaire wandelingen, wanneer ik even wat op wil schrijven of tekenen.
En dan ga ik nu dromen over de zomer.....wie weet komt die ook nog weer langs als ik maar lang genoeg droom ;)
Fijne zondag!

(¯‘v´¯) ♥
..*.¸.*.♥.✿´´¯‘•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯‘•♥•´¯‘•.¸¸.


2 opmerkingen:

  1. Oh heerlijk Bibje, soms moet je je gewoon iets gunnen. En als je dan na zoveel geduld het zó in je schoot geworpen krijgt... aanpakken!! Fijne zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tas, joh! Moet kunnen! Mooi nummer van Jason!!

    BeantwoordenVerwijderen