zaterdag 23 maart 2013

Zaterdag zwijmelt maar niet van harte......

Eigenlijk moet ik op zoek naar een muziekje voor Zwijmelen op Zaterdag, maar ik kom er niet goed in. Mijn hoofd zit vol gedachten, ik denk en denk en denk en ben boos en verdrietig en paniekerig.... wat als gedachten schieten door mijn hoofd. Ik voer gesprekken en ik heb overleg, met niemand, want het is allemaal in mijn gedachten. Ik heb vannacht nauwelijks geslapen.

Dankjewel BJZ

Maar dan nu toch ook een kleine overwinning,
want ik kreeg vandaag mijn eerste reactie op mijn verzoeken tot correctie en opvragen van volledige dossiers. Een nul....
Toen ik gisteren aan de telefoon de niet meer zo leuke meneer van BJZ had, en hem vroeg waarom er nog geen correctie was geweest en waar de dossiers bleven, kreeg ik een lichtelijk geschrokken reactie. Ik was behoorlijk boos! Ik heb hem ook laten weten wat ik ervan denk en ook dat ik hem persoonlijk verantwoordelijk stelde voor dit geheel van shit waar we in zitten. Hij verschool zich achter de instelling, die via de rechtelijke macht een opname wou afdwingen. Toen zei ik dat ze dat niet eens hadden kunnen doen zonder BJZ. Hij wou dat eerst bestrijden maar ik ken mijn zaak. Ik vroeg hem waarom hij ze niet aan de wacht had gezet en voor ons verder was gaan bemiddelen, ipv een melding te doen. Dat is toch zijn taak? Hij wist het zelfs zo te draaien dat hij dat niet mocht, dat hij niet anders kon dan melden....maar wie zegt dat dat zo moet en wie bepaald dat en belangrijker nog , waarom?  Ik gaf hem nog de hint dat hij ook op kon staan tegen die regels en werkelijk wat kon betekenen voor de mensen die hulp kwamen vragen....ik vrees dat hij dat niet eens gehoord heeft. Hulpverlenend verzet........dat zou nog eens respect afdwingen.

Tjah...zucht.....

Ik hoop dat deze meneer ondertussen ook geen oog meer dicht doet, en beseft wat voor ellende hij de mensen/kinderen aandoet in zijn pogingen goed te doen volgens de regeltjes. Ik wens hem dat zelfs toe....volwassen worden betekent wakker worden!!!!!!!!!

Nou vooruit, dan toch maar een zwijmelnummer, misschien slaap ik vannacht wel beter, nu ik dit allemaal zo uit mijn systeem heb geschreven.
Mooi nummer van onze eigen Lisa Lois.......fijn weekend allemaal!12 opmerkingen:

 1. Wat een vervelende gang van zaken. Ik wens je heel veel sterkte!
  Helaas, werkt de link naar je zwijmelnummer bij mij niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je veel sterkte toe met die onverkwikkelijke kwestie en hoop van harte dat je een goede nachtrust zult hebben! Wat een naar gedoe, zo ingrijpend allemaal!

  Je muziekkeuze is super, erg mooi!

  Fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte, Bibje. Bedankt dat je toch hebt meegezwijmeld. Ik wens je een warm weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat zijn geen leuke dingen! Sterkte ermee!
  Lisa Lois heb ik na haar winst bij Idols of was het Xfactor niet meer zo gevolgd. Haar nummer Hallelujah vind ik geweldig. Maar dit is ook prachtig, ik ga eens het een en ander van haar opzoeken! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bibje,
  wat een ellende ze weten niet wat ze de mensen aandoen, ze stellen regels op en houden zich zelf nergens aan, hoop dat dit je een klein beetje ruimte heeft gegeven en wat nachttrust.

  Een hele mooie bijdragen van een nummer en dat je de puf had toch nog mee te doen,

  liefs Laura xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na het lezen van je log dachten wij allebei. Onvoorstelbaar dat BJZ door een bepaalde persoon zo kan handelen. Kan je niet om een andere intermediair verzoeken?
  Je bijdrage is niet helemaal onze smaak.
  Ligt vast aan onze leeftijd. Ondanks dat
  warme groeten vanuit Andalucia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen.Hopelijk heb je een beetje kunnen slapen vannacht.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zijn instanties die je zouden moeten helpen, maar ....... het enige wat je doe bij zulk soort instanties is vechten voor je rechten, want hun schijnen het niet zo nauw te nemen met hun plichten.
  Sterkte, en bedankt voor de mooie muziek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind BJZ soms errug eng, en je gekozen muziek mooi. Ken haar niet; doet me af en toe een beetje aan Anouk denken dit nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een nare toestand. Ik hoop dat er snel wat bekend is. Je muziekkeuze is mooi.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heeeeeeel mooi lied! ken de zangeres niet, ze heeft een prachtige stem. ik ga haar onthouden!!!
  En sterkte ook met de perikelen die jou je nachtrust ontnemen!
  liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel sterkte, Bibje. Heerlijk meegezwijmeld.

  BeantwoordenVerwijderen