woensdag 3 april 2013

Week 5 The Artist's Way

~Die wil ik weer in de tuin~

Week 5 is voorbij gegaan en ik ben niet eens echt bezig geweest, geen tijd, geen rust in de kont maar oooo wel zo een zin om er aan te beginnen!!!!!!!!
Baal er best wel een beetje van, de meeste oprachten heb ik niet gedaan en de Artist Date al helemaal niet. Man wanneer had ik die dan moeten doen?
Wat heb ik dan wel gedaan?

Ik heb de I wish list gemaakt , de "what would I try if it weren't to selfish, en what would I try if it weren't to crazy" lijsten, "the reasons I can't realy believe in a supportive God" lijsten, en de "Forbidden Joys" kon ik niet eens verzinnen...pffff wat een idee, bij de gewone vragenlijst....1 en 2.....verder kwam ik niet.
Geen tijd,
gestrest,
andere dingen te doen, te regelen, te schrijven, te corrigeren.......
Het ging dit keer over wat je tegenhoudt, en wat het je oplevert om jezelf tegen te houden, maar aan het onderzoeken van die vraag ben ik amper toegekomen.
Als ik het nu even grofweg bedenk houdt dit hele gedoe met de RvdK mij enorm tegen mijn weg te gaan. Het zet me voor een enorme blokkade, die ik eerst moet gaan opruimen en dan als dat allemaal weg is dan mag ik mijn weg vervolgen.
Slaapgebrek, malen, strategieën uitdenken, praten en praten en praten met hulpverleners enzo houden me allemaal tegen.
Wat het me oplevert?
Dat ik er niet mee bezig kan wat ik zo graag wou doen.....dat ik nu al een hele week naar een schildersdoek zit/sta/loop te staren die ik zo graag met de kwast zou aan willen vallen  om er kleur, fleur, gevoel, zon op te schilderen!!!!! Dat heeft het me allemaal opgeleverd.
Ik denk dat ik deze week maar gewoon met een aantal dagen verleng. Zeg dat ik tot zaterdag doorga, en dan zondag met de nieuwe week begin. Ik wil het wel goed doen hoor!

En dan kom je bij de advocaat,
zegt die na afloop ook nog dat ik er grauw uitzie(heel voorzichtig en met veel excuses)......of ik moe ben?
Of ik in de zon wil gaan zitten, en of er iemand is die mijn theetje wil zetten....
uh...neuh.....dat theetje zet ik zelf wel en die stoel in de zon die regel ik ook wel, vanmiddag bij de voetbal van dochter.
Ik moet zeggen dat ik daar in de stoel ineens een stuk rust kreeg.

Daarom nu even een oudje....gewoon omdat ik daar zin heb.....6 opmerkingen:

 1. Voor jou en je kinderen zijn deze zaken van levensbelang, die RvK , daar slaapt niemand 1 minuut minder door jou en je problemen. Je bent een Case. Deze wereld handelt niet met mensen en kinderen, maar met geld en protocollen. Het vreet energie en oef wat is dat moeilijk! Sterkte en probeer juist wel tijd en energie voor jezelf vrij te maken, al is het om inderdaad even in het zonnetje te relaxen. Je moet voor je eigen energievoorraad zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb in de zon gezeten maar jee zeg wat was het koud op het voetbalveld brrrrrrr

   Verwijderen
 2. Kan, na het lezen van je blog, maar aan één ding denken bij jou: Luctor et Emergo!

  Of eigenlijk twee. In de luchtvaart is het advies dat ouders, bij nood aan boord, hun zuurstofmasker eerst opzetten en daarna hun kinderen helpen. Andersom werkt niet; dan heb je geen lucht om juist je kinderen te kunnen helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk, maar wat is het moeilijk om het zo te doen.....

   Verwijderen
 3. Ik vind het knap hoor, je bent een volhouder! Maar dat begreep ik al uit eerdere blogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. we buffelen gewoon door, ooit zal het beter gaan, zo zei mijn moeder altijd. Ik hou me daar aan vast...

  BeantwoordenVerwijderen