donderdag 1 januari 2015

Alles is mogelijk in 2015 :)

Het jaar is anderhalf uur oud.
We hebben geklonken, gedanst, gezongen en gekeken naar de lichtshow buiten( maar dan achter het raam) Op dit moment is er weer een klein bombardement buiten. Ik zet de muziek nog een tandje harder. De buren zijn niet thuis en Zoon is niet thuis. Ik en dochter waren met zijn tweetjes gezellig op de bank voor de tv het oude jaar aan het uit-smikkelen en zwijmelen  en genieten van Jools Holland.
Want dat is al 30 jaar traditie.
Ik keek dat thuis al met oud en nieuw, omdat mijn vader een groot fan van Jools was......en dan zie je zomaar Dirk-muziek langskomen. De oudjes rocken nog net zo hard als de jonkies. Zo grappig...."Dit had je moeten zien pap," zeg ik in gedachten tegen hem. Ik weet zeker dat hij er ook van genoten zou hebben. Ik vertel vol enthousiasme, voor de zoveelste keer,  aan dochter over hoe wij dit vroeger ook keken. Hoe ik op oudejaarsavond eerst altijd naar bed ging. Anders hield ik het niet vol om de hele nacht te dansen en zoenen te scoren!
Hoe ik onderweg altijd heel hard Gelukkig Nieuwjaar riep naar de opgeschoten jongens, die met rotjes rondliepen te knallen. Meestal waren ze zo van hun stuk gebracht dat we veilig en wel voorbij konden rijden. Het was een hachelijke onderneming, toen al...in de tijd dat illegaal vuurwerk niet meer behelsde dan een strijker hier en daar. Tegenwoordig worden hele bommen afgestoken.
 Al een paar maanden is het hier raak, dan hoorden we heftige explosies, dat er nog geen doden zijn gevallen..... Vandaag was het helemaal erg. Meerdere malen waren de inslagen zo heftig dat het huis schudde en de ramen rinkelden.
Lollig is anders hoor.
Het leek af en toe wel oorlog :(
De kat heeft voor het eerst in zijn leven geen plasje gedaan buiten. In plaats daarvan zat hij verschanst onder het bed van Dochter en ging hij op lage pootjes door het huis om te eten.
Het is nu inmiddels 2 uur en ik geloof dat het nu wel stil gaat blijven?
O nee, toch niet. Ik had de tv een beetje te hard staan.
Maar ik ben wel moe dus ik ga zo toch echt naar boven. Slapen, dromen, snoezelen, ja! Het is 2015. We gaan dit jaar een nog beter jaar maken dan het afgelopen jaar, want zeg nou zelf, ik ben al een aardig eindje gekomen.
Ik wens iedereen dan ook een Goed Geweldig Spetterend Prachtig Mooi Nieuw Jaar toe!!!!!!!
Maar eerst een oudje en een nieuwtje, om het nieuwe jaar in te dansen. Enjoy!

(¯`v´¯)
*`*.¸.*..✿´´¯`•.¸⁀°♡..♡ .¸¸.•´¯`•Happy New Year•´¯`•.¸¸♡

10 opmerkingen: