zaterdag 26 december 2015

Zwijmelen op zaterdag harde wind kerst

onze vuurtoren in de sneeuw in 2010 als ik het goed heb. fotograaf weet ik nog even niet, zoek ik nog uit!
Omdat ik de hele dag al slaap, en dus niets te vertellen heb, alleen een liedje. Tot mijn grote verrassing terug te vinden op YT. Mijn cassettebandje was al grijs gedraaid en niet zo best meer van kwaliteit. Uit kerst 1983. Toen ook Paul Young zijn "love of the common people"uitbracht. Die stond ook op dat zelfde cassettebandje. Dat was een koude winter weet ik nog, met ijsbloemen op de ramen. Het was ook het jaar dat ik voor sinterklaas een thee-set had gevraagd en daardoor na schooltijd lekker kon theeleuten met mijn eigen servies. Blauw met gouden bloemversiering en theeglazen met blauw. Vriendin en ik konden uren kletsen giechelen, verhalen, verzinnen, brieven schrijven en muziek luisteren. En smikkelen bij de kopjes thee( veel chocolaaaaa)
Dat zijn fijne herinneringen. Daar teer ik nu gewoon op terwijl ik ondertussen bezig ben met antwoorden zoeken en helen. Veel slapen dus :)
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★Fijne kerst*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸

11 opmerkingen:

 1. Dank voor je mooie zwijmels. Sterkte en beterschap. Ik hoop dat er veel mooie herinneringen in je op komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat er maar alleen maar mooie herinneringen in je op mogen komen ... en de rest van de zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnt!

  Heb je dat serviesje nog?

  Ik had de mijne nog steeds, tot dat manlief het aan gruzelement sloeg met de stofzuigerslang... godzijdank vond ik het op marktplaats terug.

  -x-♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte Bibje en ....... leef niet teveel in herinneringen. Je hebt een leeftijd dat je nog heel wat jaren voor de boeg hebt en je je nog nuttig kan maken in de maatschappij. Denk daar eens aan.
  De tweede keus is ook de onze. Terug naar 1984 met Paul Young. Tot de volgende ZoZ wanneer het nieuwe jaar al weer begonnen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk Paul Young weer te horen.

  Een arm om je heen Bibje

  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste is mij onbekend,maar Paul die ken ik wel...het liedje dus.Wens je een goed 2016 en hopelijk vind je antwoord op je vragen en kun je aan je herstel werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap!
  Dat Hawaiiaanse kerstliedje heeft wel een leuke, bijzondere sfeer! En die van Paul Young vind ik nog steeds mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb mijn reactie verwijderd er was een foutje mijnerzijds niks bijzonder hoor Bib

  BeantwoordenVerwijderen