donderdag 2 mei 2013

Prachtige dag

Wat een weertje hè vandaag....strak blauwe hemel, klein briesje ( best wel koud helaas) en zin....zin in doen....
wat we gedaan hebben?
Lekker in de stad ontbijtje gedaan bij de V&D, beetje rondgehangen in de bieb en toen heb ik de kids op de fiets naar huis gestuurd en ben ik gaan lopen....JAHA u leest het goed!!!!
Ik ben aan de wandel, alweer een tijdje doe ik het zo: Samen gaan we ergens heen, omdat fiets van zon stuk is gaat hij meestal met de bus en ik en dochter op de fiets...óhòf zij gaan op de fiets en ik ga lopen! Dan spreken we af en zie ik ze daar.
Vandaag deden we het andersom, zoon ging met de bus naar de stad en ik fietste met dochter heen. Op de terugweg liep ik naar huis.
Na dat stomme moment van een tijdje terug, dat het lopen maar niet lukken wou bedacht ik me dat ik niet zo moeilijk moest doen en gewoon moest gaan lopen. Gewoon weet je wel, wanneer ik ergens heen moet. En, omdat de kids liever niet lopen, loop ik lekker alleen en doe ik dus de wandeling meerdere keren per week zelfs...is dat nu niet stoer? Ik wandel langs de weg, en zie van alles, want dat is zo fijn aan lopen. Je gaat niet zo snel ;)
Vandaag heb ik een stukje park gewandeld, en ben ik ook even een stukje door het bosje gegaan. En wat is het daar mooi zeg, een beetje afgezonderd van de wereld en toch vlak naast huis. Zo vind ik het wandelen helemaal geen opgave meer.
Maar ja,
nu zijn de Artist Dates weer een beetje in de verdrukking gekomen. Ik ben er al 3 weken niet bepaald meer aan toe gekomen. Jammer toch wel. Nou ja....ook dat zal wel weer oplossen, als ik zomaar weer eens een ingeving heb.

Wat ik verder nog gedaan heb vandaag?
Geluncht in de tuin, terwijl ik in het gras zat. Daarna ben ik brandnetels uit de tuin gaan trekken en heb ik een stukje gespit. De braam opgebonden, troepjes opgeruimd en wat gesnoeid enzo....en toen was ik moe en ben ik in de stoel een tukje gaan doen. Avondeten en tv-slapen volgden en nu ben ik klaarwakker natuurlijk. Ik ga zo maar wat tv-gemist kijken en dan ga ik kijken of het slapen nog wil lukken. Al met al een geslaagde dag! Zo mogen er nog veel meer volgen.


2 opmerkingen:

  1. Hoe je het doet, doe je het, maar je bent wel goed bezig om je balans weer terug te vinden. Ik weet hoe moeilijk dat kan zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, wat leuk om te horen dat je een manier hebt gevonden om te beginnen met wandelen ! Heerlijk he, dat het langzaam gaat. :):) Eigenlijk is dat ook al een artist date, je creatieve oplossingen van je transport.

    BeantwoordenVerwijderen