zaterdag 16 maart 2013

Nummer 600 op Zwijmelzaterdag

Bordspel voor 3,50......




Men neme een retourtje kringloop en een Zoon met interesse voor WOII en je komt zomaar thuis met een bordspel om 5 uur later dodelijk vermoeid te constateren dat het nog lang niet uitgespeeld  is.......

Wij hebben een spel gespeeld, met zijn vijven, van het moment dat we thuis kwamen om half 3 tot 10 uur vanavond. Ja we hebben wel een hapje tussendoor gedaan hoor, even de benen gestrekt enzo, maar voor ons doen zijn we eindeloos door gegaan. Zelfs Zoon heeft het menig uurtje volgehouden. En dat terwijl de regels ons pas gaande weg echt helemaal duidelijk werden. Het was leuk, het was spannend en het was stoer en Zoon stond vet voor, ook dat nog. Dit is dus voor herhaling vatbaar.....
Nu zit ik hier alleen, de tv staat nog steeds uit, en de kinderen liggen in bed. In het ene kamertje klinkt geklets van de meiden(dochter heeft logeetje) en in de andere hoor ik Bassie en Adriaan (en gelach van zoon)

Op dit moment heb ik een jubileum.....eigenlijk ben ik de vorige zomaar voorbijgeblogt dus daarom nu dan maar. Vandaag schrijf ik mijn 600ste blogje. Ik heb er wel even over gedaan hoor, ik ben al in 2008 begonnen. Alweer 4,5 jaar blog ik met enige regelmaat. Maar pas het laatste jaar heb ik echte aanspraak, en wordt mijn blog gelezen door meer dan 20 mensen per dag.  Ik begin zelfs pagevieuws van wel 4000 per maand te krijgen. O joepie lieve lezers, jullie maken me zo blij daarmee!!!!!! Daarom wil ik jullie allen bedanken, voor het lezen van mijn blog, voor de lieve en hartverwarmende reacties en daarom dus dit liedje voor iedereen die hier meeleest en meeleeft en bemoedigd.
(¯‘v´¯) ♥ ~Dankjewel~
..*.¸.*.♥.✿´´¯‘•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯‘•♥•´¯‘•.¸¸.




35 opmerkingen:

  1. Een mooi lied met een mooie tekst! Gefeliciteerd met je 600e blogje. Ik lees je overigens alleen op zwijmelzaterdag. Niet omdat ik je blog niet goed vindt, integendeel, maar het is voor mij, als autist, te onrustig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O meen je dat, is mijn beeld te springerig of bedoel je iets anders? (zeg het maar, ik kan het hebben ;)
      Dankjewel trouwens voor de felicitatie!

      Verwijderen
    2. Het ligt niet aan jou, maar aan mij. Op zich heb je een mooi design. Maar om een of andere reden is het verwarrend voor mij. Ik weet niet precies waar het aan ligt. Ik kan me dan niet goed concentreren op de tekst en word er onrustig van. Zoals gezegd, autist, hè!

      Verwijderen
    3. Als ik zo vrij mag zijn: zou het niet het lettertype kunnen zijn? Ik heb daar zelf geen last van hoor, maar het is wat ´zweverig´, niet heel ´vast´ zeg maar.

      Verwijderen
    4. Daar ga ik nog een keer op zitten hoor, want het is wel fijn als iedereen het goed lezen kan en het design(klinkt dat duur hè) ook nog mooi blijft

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd met je 600ste blogje ;-)
    Op naar de volgende 600!
    Fijn liedje is dit hé, wordt ik altijd warm van als ik dit hoor. En ik moet ook altijd bij dit liedje denken aan de serie: Golden Girls ;-) vond ik vroeger zo leuk om te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!
      Heerlijk liedje ja. en die tekst, valt me nu pas op hoe mooi die is weet je dat....
      jij bent ook nog laat wakker zeg(half 2...)slaap lekker!

      Verwijderen
  3. Felicidades Bibje. Ook wij gaan rustig door bij Blogger. Sinds 1 september daar en tot toe 106.651 unieke pageviews. Fijn weekend en tot blogs.
    P.S. En als je in de buurt bent schuif gerust aan met je bord. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Proficiat met de 600ste! Dank voor dit zalige nummer. Wij waren ook dol op The Golden Girls. ;o)
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Golden Girls.... ik heb het de afgelopen weken weer gezien op tv, zo leuk! (de originele versie dus he?)

    Gefeliciteerd met je jubileum! Het loggen heeft 'van te voren nooit gedachte' gevolgen en dat maakt het extra leuk!

    Zo'n spel zou hier thuis in de kast komen, niemand hier houdt van bordspellen behalve ik zelf en tja in je eentje speel je het niet.

    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had dit idd niet gedacht nee, maar ben er wel reuze blij mee.
      tja dat spel....dat stond vandaag alweer op tafel hoor. Ik deed alleen niet mee, ben nog aan het bijkomen van gisteren ;)

      Verwijderen
  6. 600 blogjes dat zijn er best een beetje een boel! En dat liedje... absoluut Golden Girls moment, maar zo oud voelen we ons nog lang niet toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neeeeeee, ik ben nog steeds 18....zo ongeveer dan haha,
      ja best wel veel hè?

      Verwijderen
  7. Gefeliciteerd met je 600ste blog ! En jij bedankt voor je blog. Klinkt goed zeg, dat bordspel ! Ga ik ook eens naar op zoek. fijn weekeinde.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is helemaal joepie hier, en dat na jaren bordspelpauze....
      jij ook fijn weekend!

      Verwijderen
  8. Gefeliciteerd met je 600 ste blog met een mooi intro en song :-D

    Fijn weekend Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat veel blogjes heb je geschreven .Ik reageer niet altijd maar lees wel hoor,soms weet ik gewoon even niet hoe te reageren.Mooie muziek ook weer bij jou
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar het is ook niet altijd nodig om te reageren toch? Hoewel ik dat wel alijd heel leuk vind hoor dat dan weer wel ;)
      X

      Verwijderen
  10. Uiteraard graag gedaan, lees graag bij je!
    Poeh he.. zolang een spel, ik vind het knap hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook best trots op ons....meestal loopt er wel eentje weg, na een uurtje ofzo....

      Verwijderen
  11. Gefeliciteerd! Ik lees graag bij je.

    Wat een prachtige muziek heb je uitgekozen. Ik heb genoten. Nog heel veel plezier met het bloggen en op naar de volgende 600!

    Liefs Frederique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik blog op naar de 1200, gaat me lukken....geen idee hoe lang hoor, kan best nog wel 4 jaar duren;)
      X

      Verwijderen
  12. Leuk, bordspelen. Heb twee kids (7 en 8) die dat ook heel leuk vinden, hier spelen we tegenwoordig veel colonisten van catan.

    Toch leuk he, om te constateren dat je zo gelezen wordt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt wel, het is wel vleiend hoor dat een ander geniet van wat ik schrijf :) :) :)

      De Kolonisten van Catan ken ik nog niet, maar nu we deze steeds doen zal die er ook wel aankomen(staat ook vaak genoeg bij de kringloop)

      Verwijderen
  13. Gefeliciteerd met je jubileum!en sinds dat zwijmelen kom ik hier ook op 'visite'.Juist deze week ben ik over de 400 blogjes gegaan,bij blogger dan sinds 2011 toen ging ik over van weblog,een schipbreukeling zal ik maar zeggen.

    Gelukkig zijn de meeste vaste lezers van het eerste uur er nog en zijn er weer nieuwe bijgekomen.En dat voor zo'n oeverloos blog van mij,toch wel leuk.

    Bordspellen deden we vroeger eindeloos,stratego en monopolie waren favoriet en dammen en schaken.

    Nu doe ik de laatste vaak op de computer en kleinzoon en ik spelen samen angry birds,geweldig hij kan het vele male beter dan ik maar ja ik kan dan weer beter tegen mijn verlies.

    Ik vind je blog niet echt druk,enkel vergroot ik zelf de grote van de letters,nah gaat prima.En dan de zwijmelaar deze keer,lekker vrolijk!!fijne zondag nog.



    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaaa strategoo en monopolie...die hebben we hier niet eens zeg, die hadden we vroeger thuis....ga ik ook naar op zoek ja, leuk.

      Op de computer speel ik geen spelletjes en angry-birds ken ik wel maar wordt hier(denk ik) niet gespeeld. De andere spelletjes vind ik niet zo joepie

      Ja dat kan dus ook nog, dat de letters te klein zijn. misschien moet ik dat eerst maar doen, ze een tikkie vergroten.

      Jouw blog is niet oeverloos hoor, maar oneindig ;)
      klein detail maar toch hihi

      Verwijderen
  14. Gefeliciteerd met je 600ste blog. Ik ben nog niet zo heel vaak bij je komen lezen, maar door dat gezwijmel op die zaterdagen zal dat wel vaker gebeuren. Leuk nummer heb je gevonden. Ik was een groot fan van de Golden Girls.

    BeantwoordenVerwijderen