maandag 7 oktober 2013

Peejes

Theodoor
De laatste mooie dag zeggen ze, de laatste zonnige dag...nou ja van deze week dan.
Ik heb beroerd geslapen(what's new)
Veel gedroomd(tjah)
en toen werd ik wakker gemauwd door Poezert .
Hij had bij Zoon geslapen en die werd niet wakker op zijn geroep, net zo min als dochter. En wie sleept zich dan weer uit haar warme bed?
Precies, MOI.......
Inmiddels ligt hij hier weer tussen mij en Zoon in. Schijnt de zon heftig aan de hemel en moet ik nodig in de kleren en aan het werk....nódig....het is hier weer een slagveld!!!! 4 wassen van Dochter liggen klaar (ze heeft haar kamer opgeruimd, jaha) Waar ze het vandaan heeft gehaald Joost mag het weten, ik loop eh klim altijd even een rondje door haar kamer maar zoveel als er nu in de douche ligt heb ik niet zien liggen hoor.
Ook ligt  er o-ver-al stof (ze ruimde gewoon op met de deuren wagenwijd open )
Er staat dus nog wel een druk (mid)dagje voor de boeg.
Eigenlijk heb ik daar geen zin in, maar ja, een opgefrist huis is ook wel weer wat waard. Zeker met het slechte weer op komst.

Op mijn verlanglijstje staat nog steeds een inwonende huishoudster die hier de scepter op schoonmaakgebied zwaait. Ik scharrel daar wel omheen, dat kan ik best wel.
En dan nog een extra wasmachien, zodat ik door kan blijven wassen, want ik heb er zo onzettend veel van. En dan wil ik ook een tuinman die mijn tuin eens flink onder handen neemt, het liefste voor een hele lange tijd. Mag best een wasbordje hebben, voor het uitzicht enzo......
Dat is toch wel het minste.
Vind ik wel ;)
Dream on Bibje......
Ik ga aan de slag.
baai

peejes
leuk liedje hè. ik zocht eigenlijk een ander liedje wat ik als peuter vaak zong. Van een zangeres die heel hoog zong...maar ik kan niet op de tekst komen. Laat staan de artiest, dus ging ik op zoek, en kwam ik dit tegen. Heb ik ook veel gezongen. Enjoy

4 opmerkingen:

 1. Onze wastruus draait al meer dan ik zou willen, want dat betekent ook heel veel strijk. Het is dat ik kreukels nog erger vind dan strijken ... Het zou soms zo lekker zijn als de toko weer even van onder tot boven door een 'huishoudmevrouw' gedaan zou worden, maar vrees dat ik het toch zelf moet doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jah....zo'n huishoudmevrouw is een zeldzaambegrip tegenwoordig ;)

   tis hier nog steeds een bende ;(

   Verwijderen
 2. Vorige week was mijn wasmachine stuk, de man kwam hem repareren. Wast u veel? ehh..1 pubert de deur uit, 1 puber nog in huis en een zwerver die elke dag schone kleren nodig heeft en dan wij nog..ja best wel dus!
  Gelukkig heb ik 1 keer in de maand mijn hulp, zalig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duhuh...wat een vraag, echt weer een man hoor ;)

   Wat fijn zeg dat je in iedergeval 1 keer per maand zo'n huishoudmevrouw hebt. Bofkont ;)

   Verwijderen