donderdag 3 juli 2014

Dansende Donderdag

Enorme herrie weer buiten in de lucht. Dat is dag 4 alweer. Sinds gisteren zie je ze dan ook weer. Dikke strepen en witte luchten. Ik hoop maar dat het wat op klaart. Ik word altijd wat sip van die fletsigheid. Dan gaat het kwik omhoog, zijn de luchten weer wit en wazig. Bommer :(

Met mijn nachtelijke avonturen gaat het wel. Gisteren ben ik na het eten in slaap gevallen voor 2 uur en toen moest ik dochter ophalen. Dat duurde uren met al dat afscheid nemen enzooooo. Daarna weer te bed. Ik moet zeggen, ik werd vanmorgen vrij vroeg wakker.
Maar dat was wel alles.....ik was misselijk. Hartkloppingen. Hoofd/nek'pijn van het in een bocht liggen. Kortom, nog niet om over naar huis te schrijven.
Toch ga ik deze vaker doen hoor. Want ik herinner mij een woelig uitgaansleven, die ik alleen maar volhield als ik van te voren ging slapen. Dan kroop ik rond 7/half 8 in bed, om rond 11 eruit te komen. Me op te tutten. Dan de stad in en dansen maar. Om rond 3/4 weer thuis te komen en na een verkwikkende douche verder te slapen. En nog fris wakker te worden ook!!!  Moet nu toch ook mogelijk zijn?

Ik zit me net af te vragen of ik soms in de overgang zit.........


3 opmerkingen:

 1. Ik lees je verhaal, en vroeg me direct het zelfde af, omdat ik dit bij mezelf vandaag ook constateerde ....
  Kom je er op het eind zelf ook nog mee.
  ´t Is me wat he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jah....ook hier ben ik eigenlijk nog helemaal niet klaar voor :(

   Verwijderen
 2. Ik doe een moord voor de berg energie die ik vroeger had ;-)
  We kunnen alleen maar hopen dat het over gaat, maar daar blijven we natuurlijk positief over!
  Liefs en een fijn weekend,
  kakel

  BeantwoordenVerwijderen