zondag 29 september 2013

Sunday Morning

van Kras naar Zen ;) by Bibje

Zondag, zohondag....
Poezert roept nu al twee dagen om de kinderen(waar zijn ze nou weer gebleven???) en ik moet nog de krantjes afmaken.( wat zal ik doen, zal ik ze ouderwets in elkaar meppen of klein maken en door de gleuf douwen haha...)
De zon schijnt nog steeds, hoewel de lucht al weer aardig dichtgesmeerd lijkt te worden door wel errug veel vliegtuigstrepen. Alsof nu ineens alle mensen op een hol en een draf de hele wereld over moeten door dit stukje lucht ruim. Balen doe ik daarvan ja, want menigmaal als er zon is voorspelt ziet de lucht hier prachtig wit en schijnt de zon daar miezerig, als we massel hebben, doorheen.
Zon-city is het hier allang niet meer....wind-city nog wel.

Ik heb het gisteren heel rustig aangedaan, beetje gehangen op de bank, wat boodschapjes gedaan, een stuk van de krantenwijk gelopen( nog twee straatjes doen). Lekker in de zon, even niksen. En toen hup op de bank, in de kussens, lekker ...nou ja gewoon lekker helemaal nergens rekening mee houden. Krassen in mijn art-journal. Wat surfen op het net. Eten om half negen, tv kijken, af en toe een berichtje van en naar Dochter. Over wat ze gedaan had en dat ze in bad ging (jaloerssss) en hoe de openhaard later aanging (nog jaloerserrrrr) en daarna een dikke kusknufwelterustensessie online. Ze ging slapen.
Het is dus helemaal goed gekomen met mij ;)
Strakjes ga ik nog even een stukje lopen en wat boodschapjes doen(van alles vergeten natuurlijk) en dan kruip ik voor de rest van de dag lekker weer op de bank.
En dan aan het einde van de dag, zijn we allemaal weer samen.
Is poezekat ook weer gelukkig ;)
(en ik natuurlijk ook)

Dan nu even een oudje, mooitje, liefje,
eigenlijk wel de start van de meisjesmuziek, Velvet Underground!

1 opmerking: