dinsdag 5 februari 2013

Auw

Ik heb pijn.
Ik weet niet wat ik gedaan heb maar mijn schouder doet vreselijk pijn.
Zijn het de zorgen dat ik verkramp? Of heb ik verkeerd gelegen? Zit ik niet goed in de stoel? (nu dus niet nee auw auw auw) Ik weet het niet. Maar zeer doet het wel....kan ook nog wel ja.
Alles komt gedrieën, zei mijn moeder altijd. Nou hier niet hoor, hier komt alles in zevenen......
Wel een heilig getal, dat dan weer wel.
Ik hoop maar dat het tijdelijk is, want na jaren gezeur met rechter schouder heb ik geen zin om hetzelfde mee te maken met linker schouder. Nee niet echt hoor.

Weet je wat ik eigenlijk best wel eens zou willen?
Een hand op mijn rug, zo tussen mijn schouderbladen, waar ik een beetje tegenaan kan leunen, die warmte uitstraalt en veiligheid biedt tegen stijl achterover vallen. Dan kan ik de spanning die zich daar heeft opgehoopt loslaten, de rechte rug eens een keer ontspannen, de last van me af werpen. Dan kan ik uit de vecht en vlucht houding gaan, en pas op de plaats doen.Dàt zou ik best wel eens willen........

Nou oké, die boom uit de video wil ik anders ook wel hoor! Om tegen aan te leunen ;)
En dat vliegen lijkt me ook wel wat ja....


5 opmerkingen:

 1. Oh wat vervelend zeg, zo´n schouder die zo vast zit... ´t Is inderdaad niet ondenkbaar dat daar zich de spanning heeft opgehoopt. Misschien helpt wat warmte van een douche, of een pittenzak? Beterschap ermee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Trudy, ik ga zo lekker onder de douche en dan tegelijkertijd krijg ik op afstand behandeling van een vriend. Errug fijn, spoelt de spanning zo het afvoerputje in ;)

   Verwijderen
 2. Misschien helpt een warm kussentje? En Tantum? Die combinatie is helemaal goed. Als het maar geen RSI is of zo? Sterkte er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel vervelend van je schouder, maar zoals je het beschrijft lijkt het ook een groot stuk spanning en dat snap ik maar al te goed met wat je allemaal voor de kiezen hebt gehad.
  Rustig aan, kopje thee, warm kussentje, en dan hoop ik dat het weer goed komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat rot voor je. Fijn dat die vriend je kan helpen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen