zondag 17 februari 2013

ZwijmelzondagZondag was barbiespeeldag bij vriendinnetje. Dan was ze al naar de kerk geweest en als ze thuis kwam, kwam ik met al mijn spulletjes naar haar toe om met de barbies te spelen in haar slaapkamertje. Ik zie ons nog zitten op de grond......9 jaar oud, en zo ontzettend veel fantasie.
Een ding was wel altijd een groot probleem bij hun thuis.....
Op de zondagochtend kookte haar moeder iets wat zo onzettend smerig rook dat ik er steevast misselijk van werd. Heel erg misselijk......wat het was weet ik nog steeds niet, maar dat het in de snelkookpan werd gemaakt weet ik wel. De deur moest dan ook altijd hermetisch gesloten worden en het raam het liefste open. Gelukkig had zij haar kamertje op het zuiden en dat was dan ook de hele reden dat we daar speelden. De mijne(hetzelfde kamertje) stond op het noorden en was dus vreselijk koud in die tijd van alleen maar een kachel in de huiskamer. En als ik dan naar huis moest, ging ik met ingehouden adem de trap af en snel de deur uit....uche uche uche.....
Dit lied zongen we tijdens het spelen, dat stukje met die kus en zucht was nog het mooiste om na te doen hahaha

♥˜"*°•.•.¸ღ¸✿ Fijne dag allemaal ♥˜”*°•.•.¸ღ¸✿

6 opmerkingen:

 1. Oh ja, daar hebben mijn vriendin en ik ook veel op geplaybackt... Leuk verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal bij deze heerlijke muziek,lang niet gehoord Fijne dag nog
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ze worden eigenlijk nooit meer gedraaid, zo jammer....

   Verwijderen
 3. Tavares, weer lang geleden dat ik dit nummer heb gehoord! Maar heel erg mooi! Ik zie je zitten op de grond met je barbies ;-)

  BeantwoordenVerwijderen