zaterdag 15 december 2012

Bibje ruimt helemaal niet op vandaag

Ik voelde het al vanmorgen toen ik in bed lag, eigenlijk gisteravond al toen ik te snel opstond uit bed om zoon even bestraffend toe te spreken. Duizelig....heel erg. Zwieber zwabber-benen en een tollend hoofd. Vanmorgen was nog veel erger.
Eerst was daar paniek, wat is dit nu?
Toen gekraak in mijn nek(heb al dagen last van mijn nek nadat ik rechtop in slaap ben gevallen en steeds achterover/voorover knakte...stom natuurlijk) Het werd wat beter. Van de weeromstuit heb ik vandaag dus helemaal niets gedaan. Geen kastjes, laatjes, en ander opruimspul. Ik heb alleen de afwas gedaan en een cake gebakken voor de schrik. Zelfs mijn kleren liggen nog ongemoeid op de stoel. Ik zit in pyjama met naakt gezicht een beetje te suffen. En mijn nek doet pijn.....
Gelukkig dat de kerstboom staat, had ik tenminste nog wel een mooi uitzicht vandaag .(en wat is het netjes zeg hahaha)

En toen ik zo dat mooie uitzicht zat te bewonderen laat op de middag kwam de zij-buurman aan de  deur melden dat morgen iemand komt kijken naar de auto. Diezelfde buurman heeft eer-vorige week ook al geholpen bij het zagen van de boom. Is dat nu niet ontzettend lief ? Ik ben zo dankbaar.....er zijn veel meer lieve mensen dan ik ooit gedacht had!

 ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸. ♥

5 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor je. Heel goed van je om rust te nemen.En heel lief dat je buurman wil helpen ! Beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, dat ziet er niet naar uit dat jij gaat opruimen... slecht plan voor vandaag. Probeer maar even goed uit te zieken en dan ben je misschien weer snel de oude. Fijn, de hulp van buurman, het is inderdaad mooi zulke mensen om je heen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dagje even niets, maar toch niet uit? Als het maar niet te lang duurt hè. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor je mooie cadeautje, het staat te pronken in mijn verzamelkast!

  BeantwoordenVerwijderen