zondag 30 december 2012

Er is een stilheid in de hemel.....Zondag

Eindelijk klaar met de krantjes(niet echt lang over gedaan hoor maar het lijf wil niet zo vandaag) Boodschapjes in huis en nu op de stoel. Ik verroer me niet meer........
Gisteren had dochter de geurkaars op haar kamertje laten branden. En dat heeft me behoorlijk genekt. Hele nacht benauwd gehad, vol slijm en dus vanmorgen niet bepaald uitgerust. Zoooo geen zin om te gaan, maar ja wat moet je hè. Die krantjes moeten toch in de bus....dussss dan maar met de auto...zo decadent, en ik heb in elke straat geparkeerd om vervolgens langzaam aan de deuren langs te lopen.
Dochter heeft het meeste gedaan hoor, ze heeft twee keer zo hard gelopen dan anders en het zingen schoot erbij in vandaag. Geen tijd! ;)  Ze staat nu boven met haar vriendinnetje te karaoke-zingen, het wordt dus wel even heel goed ingehaald. Dat snapt U wel.

spiral hearts by Bibje
Het jaar is nog niet voorbij, dat is in iedergeval wel duidelijk.
Lees her en der over PIEP jaar 2012,
nou hier idem dito hoor.
Wat een jaar......
Ga er ook niet meer over uitweiden ook. Ik ben er wel klaar mee. Bovendien krijg ik volgens de sterren in 2013 een JOEPIEEEEEE jaar. Jaha, ik kon het eerst ook niet geloven, heb dus maar een keer extra gelezen en ja het staat er echt !!!!(ik knik nog even met mijn hoofd, zo dat u het even weet!)

 "Er is een stilheid in de hemel, een blijde verwachting, over wat jij dit jaar tot stand zult brengen."

Als dat geen mooie belofte is?

whole by Bibje
In ieder geval een prachtige mooie affirmatie, en die ga ik dus opschrijven en ophangen overal waar ik veel ben, van keuken tot wc. Ga ik er wel vanuit dat dat wat ik tot stand ga brengen iets heel erg prachtigs is natuurlijk, en dat daarom de hemel er stil van is! Nou ik ben benieuwd hoor....als het mijn gevoel van blijheid nog meer doet toenemen dan is het helemaal oké voor mij hoor!

Op gust en opruimgebied wil het nu even niet zo vlotten. De eerste omdat de kinderen de gutsen steeds voor mijn neus wegpikken en dan zelf gaan gutsen. De tweede omdat het lijf gewoon niet wil. Ik doe dus de piepkleine klusjes terwijl ik de grote nog even laat liggen. De de trapkast gaat daarom (nu) even niet door, maar in plaats daarvan heb ik in de badkamer het plankje en de wasbak rand gefatsoeneerd. de wc weer eens ontstopt en het aanrecht leeggeveegd. Ik heb ook mijn stempeltjes een vast plekje gegeven voor nu, want de tafel werd wel erg rommelig. Ik denk dat ik er een mandje met deksel voor ga uitruimen(die heb ik nml nog wel, vol met rotzooi wat nog uitgezocht moet worden ;) Maar nu , op dit moment, ga ik eerst eens lekker ontspannen. Misschien nog even een tukje doen en dan is het eten maken en de avond en weg is deze dag alweer.....nog een dagje onrust en knallen en dan mogen we weer 'gewoon' doen.
Alhoewel....
als ik nog even naar die zin kijk, denk ik niet dat het ooit nog 'gewoon' gaat worden.......

.(¯`v´¯) ♥
`*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.

2 opmerkingen:

 1. Nouh kan hier ook niet wachten om de deur van dit jaar te sluiten. Ik ben er ook wel klaar mee hihi ;-)
  Huppekee naar een blanco bladzijde (ahm)
  Wens jullie een hele gezellige jaarwisseling !!!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik trek de deur van 2012 ook keihard dicht en hoewel we in 2013 over weer heel wat hobbeltjes moeten, hoop ik dat het toch geen 2012 wordt zeg maar :-)

  Gezellige jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen