woensdag 19 december 2012

Peuneveu

Ik ben peuneveu,
(verbastering van un peut nerveux, mijn mamma had Franse voorouders)
Zenuwachtig....een beetje dan, want straks heb ik dat gesprek.
Dat gesprek waar ik al dagen tegenop zie.
Ik zucht even diep, had vannacht ineens een briljante ingeving over dit gesprek. En ik hoop dat het er goed uitkomt om kwart over 12, want dan mag ik mijn zegje doen. En ik heb een heleboel te zeggen, zeker weten. Voorwaarde is wel dat deze meneer dan wel luistert natuurlijk. Mijn ervaringen met bjz zijn nml niet zo bijster positief. Jaren zijn verspilt met hulp waar niet om gevraagd was en ook totaal overbodig was, misplaatst ook, vreselijke domme inschattingen zijn er gemaakt. Geldverspilling ook dat nog....terwijl een auticoach, of fluisterjuf/meester voldaan had en dan had zoon nu gewoon nog op een gewone school gezeten en niet thuis nadat het zelfs op het speciaal onderwijs mislukte. Het kan zo simpel zijn......
Maar rugzakjes worden in de grote pot gegooid en als ouders mag je daar niet eens echt over meebeslissen. Bjz zegt ineens een bemiddelaar te zijn, dus dit zit niet in het pakket, centrum autisme verzint stoornissen erbij waar helemaal niet aan gedacht zou zijn, als er wat eerder geluisterd was naar deze mamma. En ik....ik zucht nog maar een keertje.
Ga zo mezelf representabel maken, de punten op papier zetten(jee zeg, dat ik dat nog niet gedaan heb, altijd alles op het laatst pffff) en dan hop naar de afspraak. Duimt u mee voor de goede afloop?

(¯`v´¯) ♥
  `*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.

6 opmerkingen:

 1. 'k Zal heel veel aan je denken. Net terug van gesprek, niet van BJZ, wel zoiets. Ik voelde me weer echt op het matje geroepen, brrr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is toch vreselijk, dat je je zo moet verdedigen dat je kind is zoals het is.....tis de wereld op zijn kop :(

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. nou wat zal ik zeggen....je kunt het hier http://bibje.blogspot.nl/2012/12/zucht.html lezen.....

   Verwijderen
 3. Kom even buurten en val volgens mij precies met mijn neus in de boter. Lees over autisme, speciaal onderwijs. Heel herkenbaar ;-)
  Intussen heb je hopelijk een "vruchtbaar" gesprek achter de rug. Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. scroll maar even door....daar staat het verslag. welkom hier!

   Verwijderen