zaterdag 7 september 2013

1986


Daar zit ik dan midden in de nacht.
Mijn eerste slaap heb ik inmiddels wel gedaan, tussen de misselijke buien door dan. En nu ben ik klaarwakker. En heel erg misselijk :(
Vandaag juist best wel een oké dag gehad, de heg zelfs nog geknipt(aan 1 kant weliswaar maar toch) en toen kapot op de bank gestort en geslapen. Ja en daarna was het dus foute boel....zowel bij mij als nog steeds bij Zoon. De geuren van het eten voelde niet goed op onze maag.
Niet dat we gegeten hebben hoor, wij niet.
Dochter wel, zij heeft nergens last van!!!!
Zoon is inmiddels kotsmisselijk en kramperig naar bed gestrompeld.
Ik ga als ik klaar ben met dit stukje...
Ik heb honger,
eigenlijk best wel.
Maar ik durf amper te eten. Elke keer als ik wat eet dan wordt ik daarna zo misselijk.
Ik eet al geen gekke dingen,
beetje fruit enzo. Licht spul.....wil nog niet erg helpen.
Natuurlijk kan ik het ook positief opvatten, je wordt er wel lekker slank van hahaha
Alhoewel mijn buik nog steeds opgezwollen is van het niet goed werken van de ingewanden. Nah dat schiet dus ook niet op. Kan ook niet wegen, de weegschaal is stuk.
Ik hoop maar dat het snel overwaait,
snel graag, want ik heb honger!

Dan sluit ik af met een heel rustig en oud  liedje, denk even terug aan nov 1986. Bibje zat in haar 2e jaar op de Vrije leergangen van de VU. Studeerde tekenen en geschiedenis. En dit liedje stond op de walkman! Geweldige schildermuziek! Inspirerende schildermuziek!
En ook wel fijn voor de maag , best wel ;)

Fijn weekend!


24 opmerkingen:

 1. Prachtig nummer Bibje, ik heb genoten in de nacht. 1986 toen was het leven voor jou nog verwachtingsvol. Heerlijk studeren aan de VU. Ik was al een vader van twee zoons en de struggle for life was soms hard, want elke dag naar je werk viel niet mee. Gelukkig in de loop van dat jaar de baan van m'n leven gevonden in het HBO kunstonderwijs als P&O'er. Daar nooit spijt van gehad. Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me de schok van het echte leven ook nog wel herinneren. Het duurde even voor ik een baan op mijn niveau had. Er was gewoon heel weinig. Dus stond ik met bul te stikkertjes plakken in een make-up fabriek en meer van die ongein. Ik ben er best een tijd depressief van geweest.
   Gelukkig kreeg ik door vol te houden uiteindelijk een baan in de invalpoel van een school en zo rolde ik het leraarsvak in. Ik weet niet of ik daar goed aan heb gedaan, maar ja....zo is het leven. Mensen doen wel zo mooi dat je overal een keus in hebt, alleen is die keus soms niet meer dan kiezen tussen twee kwaden, waarvan de een beter is dan de ander. Ik heb mijn best gedaan, daar kan ik op terugkijken. :)

   Verwijderen
 2. Ik hoop dat je snel weer beter wordt. Sterkte!
  De muziek is niet mijn smaak, voor mij te onrustig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig toch, de een vind het rustgevend en de ander wordt er piepelig van. :)

   Verwijderen
 3. Dank voor je bijdrage. Heel veel sterkte met opknappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1986....werkte ik halve dagen (ochtenden) en had ik een kindje van een jaar.... terugkijkend; ons leven toen was 100% anders dan nu. (nu=beter)

  Wakkere nachten, hou op schei uit, ik ken ze als mijn broekzak. HOpelijk stoppen ze snel en weet Klaas Vaak jou weer te vinden en als hij en route is mij hopelijk ook.

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ik had een huilbaby maar dan alleen overdag....snachts sliep alles als roosjes. Maar de dagen....vreselijk, al die tranen die wij allemaal plengden, het kind was ontroostbaar.
   Nu = beter ja op dat gebied zekerweten. ;)

   Verwijderen
 5. Allereerst beterschap voor jou en je zoon. Het nummer is echt uit die tijd en toen was ik werkeloos en stortte me volop in vrijwilligerswerk en het uitgaansleven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat was echt zo'n tijd daarvoor ja. Mijn vriendin deed toen ook veel vrijwilligerswerk, want echt werk was amper te vinden.
   Waar hing je zoal uit? Ben ik best wel benieuwd naar.

   Verwijderen
 6. Beterschap Bibje! Het nummer is mij totaal onbeken, ligt wel lekker in het gehoor. In 1986 hadden we net onze woonark gekocht en waren we daar druk mee bezig, was een heerlijk plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerljke muziek!! Ik wens jullie beterschap.
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap. Ik ken het niet. Ik had in de jaren 80 een vriendinnetje waarmee ik dit soort muziek 'intransitief' noemde. Geweldig woord vonden we dat. Ik heb het lang niet gebruikt, maar het plopte ineens op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wahahaha wat een woord zeg, die is nieuw voor mij hoor. Intransitief proest. Klink wel machtig interessant ja!

   Verwijderen
 9. Beterschap ik heb dit de afgelopen dagen al een aantal mensen gewenst...Hoop dat ook voor jouw en zoonlief .
  Liefs en een fijn weekend, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Laura...het heerst dus wel. Hier in de omgeving is iedereen zo gezond ;)

   Verwijderen