zaterdag 26 juli 2014

Genadeloze pas-sessies en lange jurken.....

Meet Bibje

Eigenlijk was het er te warm voor. Winkelen in de stad. Maar ja, vriendje jarig morgen en nieuw shirtje willen en borstel en ander spul.....dus toch maar gegaan. En wat doe je dan als je er toch bent en je mooie dochter je van de een naar de andere hippe kledingwinkel sleept. 
Precies...
Je gluurt hier en daar ook tussen het leuke spul. Ik moet zeggen dat ik nog wel wat op mijn verlanglijstje had staan hoor. Zo wil ik al een hele lange tijd zo'n mooie zwierige lange rok en liefste jurk. Jaaaa dat wil ik. En laten ze die toch bij Hennes hebben. In mijn maat!!!
Ik ga niet zeggen welke dat is, en tot nu had ik het wel redelijk geaccepteerd, maar nu baal ik. VET!!! 
Want bij de Hennes heb je in de paskamers van die spiegels in de hoek hangen. Zodat je jezelf ook van voor opzij en van achter kan zien. Vroegah...en dan bedoel ik minstens 10 jaar geleden, vond ik dat erg handig. Zo zie je tenminste hoe iets echt zit. Echt dus! Zonder genade! Ja.....toen had ik nog een s-je.....
Vandaag, 10 jaar na de laatste keer, was ik een stuk minder blij. Jeetje zeg. Van achteren zag het er nog wel oké uit hoor. Beetje lovehandeltjes. Niet echt bijzonder. De billen waren ook wel oké hoor. Beetje ronder maar ach....mijn haar is prachtig en mijn rug en schouders en mooie benen, nou dat behoeft geen uitleg.
Maar toen kwam opzij.....
Wat zal ik zeggen....
Ik geloof dat de adem even in mijn keel stokte...
Kijk ik wist ook wel dat ik niet meer superslank was. Maar dit!?!
En ik vond nog wel dat ik niet zo moest zeuren. Kon ik eindelijk wat op schoot leggen zonder dat het tussen de benen door gleed was het weer niet goed zeker.....kuch....

Ik ZUCHT nog maar een keer.
Dit was echt een genadeloze pas-sessie kun je wel zeggen.
Step-in dan maar?
Slim-fitje?
Of toch maar gewoon een stukje afvallen.
Alles mag blijven hoor. Behalve de buik. Misschien wil ie wat naar boven opschuiven?
Daar kan ik nog wel wat gebruiken.............

5 opmerkingen:

 1. Naar boven schuiven doen buiken niet weet ik uit ervaring..
  Sterkte met het zoeken naar een oplossing

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb keihard om je moeten lachen Bibje. Op jouw leeftijd ga je je toch niet vergelijken met een grietje van 13 jaar qua slankheid. Ben je nu echt zo dik geworden? Of overdrijf je een beetje?
  Sterkte en succes met afvallen. Ik ben 6,5 kg kwijt geraakt door niet meer te snoepen.
  Salu2 Albert

  BeantwoordenVerwijderen