zondag 3 februari 2013

Save a Prayer......

Zit ik dan midden in de nacht te zitten.
Ik lees net de reacties op mijn laatste blog. Dankjewel lieve lezers, voor de steun en bemoediging!

Vechten tegen de slaap, eigenlijk wel dom, want ik ben zo ontzettend moe en ik heb zo een drukke week voor de boeg. Met de twee verjaardagen van Zoon en Dochter, een gesprek op school en een bezoek aan de orthopedagoge die ik zelf heb ingeschakeld. Zij zit helemaal in Haarlem, dat wordt dus een dag reizen voor een eerste consult. Maar ik ben allang blij dat ik iemand heb die geen banden met BJZ of GGZ heeft en dus met open vizier kijken zal naar Zoon.
Morgen maar lekker uitslapen, dagje rust en opladen om vervolgens maandag met vereende krachten er weer tegenaan te gaan. Eens kijken hoe school zich verhoudt met het opvragen van de dossiers en contactjournalen.....en welk plan zij bedacht hebben voor de scholing van zoon.

Ik zit nog te denken aan een vervolgstap tegen meneer/instelling en bedenk al de hele avond hoe ik dat op juridische kloppend krijg (aangifte valsheid in geschrifte en op voorhand aansprakelijk stellen voor komend leed wat geleden gaat worden door de praktijken van meneer en BJZ) Ik ga daarvoor eerst advies inwinnen bij deze meneer, want ik wel goed beslagen ten ijs komen.

Ga ik nu naar bed...hoofd leeg maken en overgeven aan slaap....
welterusten!


5 opmerkingen:

 1. Isabelle van Kampen3 februari 2013 om 10:03

  Ik hoop dat je toch nog goed geslapen hebt, en dat je alle energie toegstuurd krijgt uit het universum die je nodig hebt.

  En alvast twee hele fijne verjaardagen toegewenst voor je mooie kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 8 uur aan één stuk geslapen ;)
   Merci Isabelle,
   we gaan gewoon feesten tussen de bedrijven door, en dan bedoel ik dus, mèt toeters en bellen!!!!:)

   Verwijderen
 2. Ik geloof dat ik wat achter loop.Maar ik wens je sterkte met alles
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn voor je dat je goed geslapen hebt. Ik wens je sterkte met alles en je krijgt een hele dikke knuffel van mij xxx

  BeantwoordenVerwijderen