zaterdag 26 september 2015

Zwijmelen op Zaterdag

Prachtige foto van ons park, net Monet niet waar?  foto van Agnes Claase Blaset.
10:30
Gisteren de vrijstellingsbrief gehad...of wat ervoor door moest gaan. Staat bol met info die er niets meer van doen heeft, zelfs gevoelige informatie waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Vervolgens meld ze ook nog even dat Zoon de komende jaren gevolgd gaat worden, omdat zij vind dat het belangrijk is dat hij zich blijft ontwikkelen. Allemaal informatie die niet in een vrijstellingsbrief horen.
Dus moeten we haar weer aanschrijven en correctie aanvragen en tegelijkertijd bedanken voor haar intentie tot goede zorgen, waar wij ouders en ingeschakelde professionals toch echt meer verstand van hebben dan gemeente-ambtenaren en schoolarts.
En dan had ik nog wel gehoopt dat we de volgende stap konden zetten.
Nou ja, ik kan altijd nog het park in gaan en naar de herfst-asters kijken(aangezien die van mij weggemaaid zijn bedenk ik me ineens, snif, ook mijn herfst-asters)

12:00
We zouden vandaag vroeg op weg, maar vroeg is het al niet meer dus moet ik nu wel gaan opschieten. Ik ga dus even pauze houden en verras jullie vanavond met de rest. Oké? Oké!

20:00
Ik zit in het donker met kerstlichtjes aan. Eigenlijk best wel een beetje te donker, maar ja, 't is zo gezellig. Ik heb de lichtjes vorig jaar opgehangen en niet weggehaald. Een boom had ik niet, daar had ik toen geen zin in. Misschien dit jaar wel weer?
Vanmiddag stad gedaan met dochter, maar zowel zij als ik waren doodmoe. Snap je dat nou? Zo'n jonge meid en dan kapot zijn....ik denk dat ze toch aangestoken is door Zoon.
Het was wel gezellig zo met zijn tweetjes.
En wat een weertje niet vandaag?
Ik heb genoten, ook nog even lekker in de zon geslapen achter in de tuin. Daarom koos ik dit liedje, The Corrs & Bono. Morgen weer zo'n mooie dag.
Enjoy
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★ Fijn Weekend *¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸..

6 opmerkingen:

 1. Van die zorginstellingen worden wij ook doodmoe. Of het nou mijn vader of onze kleindochter betreft. Sterkte.
  Dank voor deze heerlijke zwijmel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt sfeervolle muziek! Met (ook) liefde voor Ierse/Keltische muziek heb ik uiteraard van The Corrs gehoord en wie nooit gehoord heeft van Bono van U2 moet onder een tegel hebben geleefd, maar dit nummer is nieuw voor me - dank je voor het plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie muziek! Van die zorginstellingen word je tegenwoordig doodmoe. Al die regeltjes.
  Daar hebben wij ook mee te maken met mijn ouders.

  Heerlijk even met je dochter op stap. Genieten....

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uitstekende muziekkeus Bibje. GEEN repertoire van Dirk's bandrecorder. Dan had je Nancy Sinatra en Lee Hazelwood moeten nemen. Nog een fijne zondag toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke muziek! Echte zwijmelen nu!
  Lastig dat je weer achter dingen aan moet terwijl je dacht dat het eindelijk geregeld was... Sterkte! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen wonder dat de zorg tegenwoordig zo duur is. Het lijkt nooit in een keer goed te kunnen gaan…

  Lekker nummer heb je gekozen… Al hoor ik er tussendoor de versie van .. Barry en Aline? of zoiets.. Uit de tijd dat ik jong was..

  BeantwoordenVerwijderen