dinsdag 10 juni 2014

Slaapfeestje


Gisteren
toen dochter een wild feest sleepover met friends had beneden,
zat ik in mijn bed, klaarwakker (!) te wezen en muziekjes te scrollen op de pc.
Terwijl beneden een stel bakvissen en hoe noem je jongens van die leeftijd eigenlijk???? een herrie maakte vanjewelste. Er werd gelachen, gezongen, ik hoorde Knul regelmatig gezellig een liedje op de piano doen, er werd er meermaals eentje bijna dood gekieteld! en terwijl ik daar zo zat hoopte ik maar dat ze niet de tent afbraken ;).
Nu was het vreselijk warm gisteren dus alles stond open,
8 zwetende tieners, een kilo chips in allerlei smaken, liters met drinken, en een tv op 10. Waar ze zelfs nog bovenuit kwamen. Dat zal best ver gedragen hebben, dat geluid bedoel ik.
Gelukkig waren de buren op vakantie en hadden we Zoon gevraagd nog even een nachtje langer bij vader te blijven.
Nou dat was niets teveel gevraagd.
1 van de dames heeft het tot vanmorgen half 7 volgehouden.
Ik ben tussendoor nog tig keer wakker geworden. Dan schrok ik wakker van een gilletje of gelach. Totdat het uiteindelijk helemaal stil werd.
Toen ik vanmorgen in alle stilte naar beneden sloop in de hoop een leuke slaapfoto te maken, maakte ik zoveel tumult dat iedereen weer wakker werd. Moest ik ook de foon van dochter nog hebben om die foto te maken, die ze dus in de oplader had zitten, achter de bank. Moest ik klimmen om hem te pakken.. Ook dat nog.  Zij lag nog zo lekker.....
Sta je dan in je pyjama :(
Mocht ik ook niet eens de foto dichtbij dochter maken. Opnieuw klimmen dus....Zucht......
Ik ben maar weer naar boven gegaan na deze beschamende vertoning( ik had niet eens make-up op woeaaah) Wat dacht ik zeg. Mooi dat ik in bed gekropen ben en nog heel lang geslapen heb.
Ik was bekaf!
En ik was niet de enige haha
Inmiddels ligt het spul weer in hun eigen bed.
Dochter was al lerende in slaap gevallen, licht aan, dekens op de grond en het raam wagenwijd open. Zoon heeft haar toegedekt, licht uitgedaan enzo.
Nu maar hopen dat ze genoeg uitgerust is voor deze week, de laatste loodjes wegen toch altijd het zwaarst. Nog 3 weken.
Dan begint de zomervakantie!!!!!!!
Dat wordt 6 weken feesten....
YEAH!
Denk ik.
:)2 opmerkingen: