zondag 29 juni 2014

Zondag overdenking ;)

Half 12
alles is nog in diepe rust. Niet dat ze nu slapen hoor, dat niet. Dochter kletst op de wapp en Zoon is iets aan het kijken. Boven.
En ik zit beneden. Was heel wat van plan hoor, maar zit nog steeds op de bank. Staar wat voor me uit en luister wat muziekjes op youtube....zit net te kijken naar James Morrison met Nelly Furtado( Broken Strings). Leuk liedje maar wat is er met haar gebeurd zeg. Het lijkt wel of je naar zo'n karakter van een computerspelletje zit te kijken. Alle schoonheid is verdwenen in dat plastieke gezicht. Bah zeg.
En dat moet nou voorbeeld wezen voor de meisjes van deze tijd, waarin tuiten met lipjes op selfies helemaal in is. Een beetje dat wat je vroegah alleen maar bij de centerfolds in de Panorama en Revue zag....zo'n zogenaamd kinderlijke maar toch "ik wil seks" blik. Die blik kom je trouwens overal tegen. Seks sells,
De klusbrigade (vanmiddag om 16:55 op RTL4) heeft ook zo'n presentatrice waarvan je denkt dat het programma toch over iets anders gaat als je in de gids kijkt. Dat staat daar dan uitdagend en sexie te zijn, met die blik in haar ogen, een programma te verkopen dat gaat over het schoffelen van de buurtperkjes en het opleuken van straatjes en stoepjes. Mwaaahhh......(ik rol even met mijn ogen en heb nu een bedenkelijke blik)
Heeft niet echt iets met elkaar te maken dacht ik zo.
Nee dan kan ik die mamma, die een kindje in haar armen heeft, met die blik in haar ogen, beter plaatsen. Alleen ging het hier helemaal niet om die mamma, maar om het rompertje....maar ala , dat is bijzaak. Je hebt wel eerst seks nodig om uberhaubt dat kind te krijgen.
tjah....hoe ik nu hier weer bij kom?
Oja....vanwege dat liedje met Nelly Furtado.
Het liedje is wel leuk...dussssss die plaats ik voor deze zonnige zondag,
Fijne dag allemaal!!!
2 opmerkingen:

  1. Ja al die sexy meisjes op tv zijn erg vermoeiend, weinig origineel en erginwisselbaar. Jammer, een leuke punkrgriet of sportieve miep zonder constant idee van hoe ze zou willen overkomen is wel zo karaktervol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jawel hè en ook nog eens een stuk realistischer. Want zeg nou zelf..al die karakterloze dames op tv zie je in het echt amper lopen. Tenzij je in de PCHoofdstraat loopt en de botoxgezichten met haarlakkapsels voorbij ziet schuiven.

    BeantwoordenVerwijderen