zondag 5 april 2015

1e Paasdag


Happy Girls- Bibje (collage/ink drawing on canvas, 10-10 cm)
     
Het is prachtig weer hoor, en toch zit ik binnen. Gewoon omdat ik nergens zin in heb dan in een beetje doezelen en hangen en snuggelen in de stoel met een muziekje en wat chocolaatjes en wat drinken. Gewoon, omdat het kan, en, omdat het mag van mezelf. Ik hoef even niet iets te doen, ik mag iets doen. En dat wat ik doe is gewoon lekker helemaal NIKS wat echt bergen verzet in de fysieke wereld.
Kan het mij wat schelen?
Nee hoor :)
Ik vind het wel oké zo. De muziek is mijn zomergevoel en de warmte van de kachel is mijn zon. Het is helemaal goed zoals het nu is. Morgen kom ik wel weer in actie....of niet. Kan ook. Het maakt niet uit. Voor nu is het helemaal goed zoals het is. Met de blauwe lucht buiten, de vogeltjes die fluiten, de muziek die zingt uit mijn pc. Daar doe ik het vandaag mee!
Misschien dat ik er morgen op uit ga.
Misschien dat ik morgen iets ga doen anders dan wat dromen.
Misschien ga ik morgen wel schilderen,
of wandelen,
of woorden aaneenrijgen in een stukje rijmelarij.
Het kan allemaal.
En het is allemaal oké.
Voor  nu is het een prachtige dag!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk he, om precies te doen waar je zin in hebt? Ik ben vanmorgen redelijk vroeg (naja, 10 uur :)) met Miss Anne gaan lopen in een park hier in de buurt. Heerlijk! Voor de drukte waren we weer terug en de rest van de dag heb ik ook binnen gezeten. Fijn weekend! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo lekker! Moet je vaker doen Bibje!

    BeantwoordenVerwijderen