woensdag 5 augustus 2015

Maandag dinsdag Woensdag

Groen, hart chakra, eindelijk af...
 Maandag
Al een hele week zo ontzettend moe dat ik er als een berg tegenop zag. Maar ja ik had het zelf voorgesteld, ik wou zelf niet dat ze hier aan huis kwamen. Ik wou niet dat ze de bende van een hele week zagen. Dus toog ik daarheen. Stukje bus en veel lopen. Je moet wat. Dit zijn echt de momenten dat ik een auto of een motorisch vervoermiddel mis hoor. Al was het maar een sparta-met ofzo.....
De wandeling duurde dus even.
Eenmaal daar werd ik een kantoor ingeloodst door een mevrouw. De andere wijkmeester ging net op weg. Hij keek me aan met een medelevend gezicht en schudde me warm de hand. "Hallo, u ken ik nog wel."
Roze :)
 Dinsdag
Inmiddels zijn we een paar dagen verder...ik was zo moe dat ik in slaap viel en uren later pas weer wakker werd. Gisteren nog zo'n dip dag en nu eigenlijk niet veel beter. Het vreet energie.
Niet dat het zo zwaar negatief was, dat niet. Maar dat ik daar zat en dat er onmin is, dat wel. Uiteindelijk ging het vooral om de brandnetel in mijn tuin...en dan dat het ook bij hun de tuin in groeit. Ik denk, dan haal je het weg. Maar goed, blijkbaar is het raar dat ik hun probleem niet wil oplossen. Terloops hebben ze nog wel over geluidsoverlast gemeld maar daar is niet op in gegaan door de wijkmeester, als ik het goed begrepen heb. Die was de afspraak dus niet vergeten.

Keelchakra Blauw...nog niet af
Woensdag
Ik wordt zo moe van mezelf, van mijn moe zijn, van het niet vooruit kunnen komen. We zijn op week 6 van het histamine arme dieet. Ik heb het gevoel of ik weer op dag 1 sta minus 4 kilo vocht dan. Het gaat af en aan. Net een hele week dikke buiken, nadat ik kip gegeten had. Zo midden in die week woog ik mezelf en was ik dus ook meteen weer 2 kilo zwaarder. (ik was inmiddels 6 kilo lichter) Nu is dat niet het probleem op zich, maar het niet knap kunnen bukken, omdat het zo gespannen is wel. Bah en bah gewoon!
Ik hoop maar dat de vakantie van het clubje tuinmannen van de woningbouwvereniging snel afgelopen is. Ze gaan me helpen, hebben ze nu alweer voor de derde keer beloofd. Ik hoop dat het nu dan ook eens eindelijk een keer echt gaat gebeuren. driemaal is scheepsrecht  zeggen ze toch?
Nou ja...we zullen het zien en beleven.
In ieder geval is mij deze keer niet gezegd dat ik van mijn kant wel mijn best moet doen om de verstandhouding beter te krijgen. Zij stelde voor dat zij vanaf nu intermediair zijn, Als er ergernis of wat dan ook is dan bellen we naar haar en zij bemiddelt. En ik hoef ook mijn tuin niet aan te passen, dat is geheel aan mij wat ik er in wil hebben staan. Ik doe nog wel een poging om een stukje brandnetelvrij te maken onder de heg en daar wat stenen neer te leggen. Als ik eindelijk eens wat meer puf heb....

Het was ook alweer een eindeloze zoektocht naar een liedje.
Pffff ik weet het niet hoor, maar ik ben overal poepiebah van. Een winterslaap, maar dan in zomer lijkt me wel wat. En dan FRIS en FRUITIG en SUPERGEZOND wakker worden. Zoiets...
In ieder geval ga ik terug in de tijd met When in Rome-I promise
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ ★ *¨*•.¸¸.. ★Enjoy*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★*¨*•.¸¸.. ★

3 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om nieuwe blogjes op Internet tegen te komen
  ik volg meestal blogjes dat te maken hebben
  met thuis, haken, koken en fotografie

  Bedankt voor het delen
  en nog een fijne dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is minder at je nog steeds geen energie hebt.
  Wat wel prettig is dat jij dit keer de Zwarte Piet niet toegespeeld hebt gekregen.
  Sterkte wijffie.

  BeantwoordenVerwijderen