maandag 6 mei 2013

The Artists Way: Week 6-7-8

aan zee.......Het was alweer week 8 van "The Artists way"
Ik heb de week 6 en 7 nog niet eens volledig gecovered.........
weken vol strijd, en vermoeidheid en angst en hoop en vrees en nieuwe uitdagingen. En dan heb ik eigenlijk alles wel gezegd. Week 5 had ik al verlengd, waardoor week 6 natuurlijk ook later begon en week 7 en week 8 dus ook.

Ik merk dat in drukke drukke tijden ik best wel veel moeite heb met stukjes tijd vrij te maken en dan ook werkelijk wat te doen!

De afgelopen weken viel ik steeds in slaap, ik was ook zooooo moe en hangerig en ronduit saai.
Toch heb ik deze reis weer een hoop meegemaakt. Ondanks dat  het op creatief vlak even magertjes was (want amper wat gecreëerd) heb ik wel massa's oude dromen opgegraven en  de herinneringen en daarbij horende sentimenten. Het opent perspectieven, zullen we maar eens heel beeldend zeggen. Het perspectief van een weids landschap en ruimte om te zijn. Ja dat dus......
De kleine oefeningen zijn allemaal wel gedaan, maar de wat grotere ben ik nog steeds mee bezig. Ik bedoel maar,
een perfect leven?
pier.......
Jeetje, geen idee hoe die eruit mag zien hoor.
Ik hou van veel verschillende dingen, 1 leven is niet eens genoeg. Ik wil de rust van de natuur en ook de drukte van stad en cultuur. Ik wil de rust van alleen en nergens rekening mee te hoeven houden maar dat grote gezin met die tafel vol kinderen en die lieve man wil ik ook. Een perfecte dag ziet er dan ook steeds weer anders uit. Ik heb eigenlijk heel veel perfecte-dag-dromen.

Vandaag ga ik er eentje een klein beetje doen uitkomen,
de perfecte dag van stoer zijn. Ja ook dat is een onderdeel van het proces, en ik moet zeggen dat dat stukje al behoorlijk aan het groeien is. Woensdag is het zover, dan haal ik , op afspraak notabene, de dossiers van Zoon op school op. Is dat stoer of is dat stoer....nadat ik een half jaar heb gewacht en gewacht en beleefd heb gewacht, zo beleefd.....heb ik nu heel beleefd aangekondigd dat ik ze kwam halen.
Zo moet dat dus.

(¯`v´¯) ♥we zwijmelen nog even
  `*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥.¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.
heel stoer in het zonnetje..........


7 opmerkingen: