zondag 5 mei 2013

Zwijmelzondag

Ik dacht ik zwijmel vandaag ook nog even mega met jullie, want ik kwam haar versie van dit nummer tegen. Wat zingt ze toch mooi he, en die gitaar.....oooo als ik toch ooit eens zo mooi kon spelen. Ja dat zou ik best willen. De gitaar staat hier al (Dankje broer!!!!!) en hij is gestemd en voorzien van een paar nieuwe snaren. Zoon tokkelt er  graag op, en moeders.....die kijkt verlangend. Nog niet helemaal klaar om er op te beginnen.

De muziek is nu echt terug,
kent u dat gevoel, waar je ineens alles weer voelt hoort ruikt en helemaal aanwezig bent?
Daar ben ik nu op dit moment.
Ik zit hier met de oorkleppen op in het zonnetje, en luister naar de mooiste muziekjes die ik op mijn lijstje heb staan.....net weer wat nieuws ontdekt, oooo zo mooi en dan ineens besefte ik,
de muziek is nu echt terug in mijn hart.
Fijne zondag!
nou vooruit nog eentje van haar dan ;)


4 opmerkingen:

 1. Kunst waaronder vooral muziek, en natuur zijn grote genadige heelmeesters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als kind had ik wel instrumenten, maar in de pubertijd mijn toonladders aan de wilgen gehangen. Best jammer eigenlijk want een piano hier in huis (helemaal geen plek voor), zou toch wel bijzonder zijn. Al was het maar om wat toonladdertjes te pingelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou altijd zo graag op vioolles maar helaas, te duur, we hadden een oud hamond-orgeltje staan. Daar pingelde we dan wat op....zoals we dat nu doen op de mega oude piano(van de kringloop ;)
   maar om nu te spreken van liedjes spelen.....nah....dochter kan wat riedeltjes op haar blokfluit en zoon speelt een beetje gitaar, en ik...nou ja...ik doe net alsof haha

   Verwijderen