dinsdag 4 maart 2014

Fluisteringen

Creative maandag
Er zijn zo van die dingen die op het oog helemaal niets voor stellen maar die een aardverschuiving veroorzaken in iemands leven. Iets heel kleins. Het valt amper op. En als het wel opgemerkt wordt dan zal het voor menigeen niet meer dan een detail zijn waar ze hun schouders voor ophalen. Ik luister nu naar een verhandeling over natuurkunde voor dummies op DWDD. Eigenlijk vertelt die man ook zoiets. Als het even een klein beetje anders was geweest dan was alles anders geweest. Nou vandaag heb ik iets veranderd!
Iets heel kleins.
Iets wat ik allang wenste en diep van binnen wist maar nooit durfde toe te geven. Omdat ik dacht dat ik het niet waar kon maken. Altijd was daar die knagende twijfel...die stemmen van al die mensen die mij ooit vertelde dat het echt niet zo was. Zij hadden het nooit gemerkt....ik was echt niet....als ik het kon konden zij het ook......ik hoefde echt niet te denken dat..... Je hebt er niet genoeg voor geleerd.....als je dat wil doen dan moet je eerst schoongebeden worden, want je bent nu zondig. Dat dus. Het heeft lang geduurd dus voor ik zover was.


Lang heb ik de fluisteringen van mijn hart genegeerd. Ik hoorde het wel hoor. Hoe mijn hart zei "Doe nou maar Bibje" terwijl ik maar bleef aarzelen en " sssst" zei "Laat me nou maar." Onderwijl bleef mijn hart maar fluisteren;" Bibje, het mag hoor. Ga maar in dat licht staan. Ik ben bij je." En ik maar tegensputteren. "Het is nog geen tijd. Het kan nog niet. Ik ben er nog niet klaar voor....ik moet eerst nog....en daarna kan ik pas.... Ik ben niet goed genoeg. Ik kan toch niet zomaar zeggen dat..."
Af en toe liet ik mezelf gaan. Dan was ik ineens druk bezig met wat mijn hart fluisterde. Dan was ik druk wild blij zo blij. Pure vreugde voelde ik dan. Maar de Flow bleef nooit lang. Ik ging nooit echt volledig in dat licht staan. Altijd half verstopt. Bang voor de 'wet blankets' in mijn leven. Want wat moest ik hun nou zeggen? Ergens hadden ze gelijk....ik liet het ook niet zien. Ik was ook niet succesvol.


Afijn Lang verhaal kort maken. Ik heb iets gedaan waar ik zo blij van werd. Iets wat op het oog helemaal niets voorstelt. Maar wat voor mij de wereld betekent en het helemaal af maakt.
Ik ben volledig in het licht gaat staan.
Ik heb toegegeven dat ik ben wie ik ben. En ik heb het vandaag wereldkundig gemaakt. Het staat nu officieel op facebook! Ik ben een Healer. O het stelt niet veel voor maar voor mij is het een statement. De brutaalste die ik ooit gemaakt heb. :D Mijn grijns gaat van oor tot oor.......

2 opmerkingen:

 1. Goed bezig. Ik moet die stap nog altijd maken..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cweet je. Eigenlijk viel het reuze mee....dan weet je dat alvast. Ik moedig je aan ;)
   Hup wiebeltjes je kan het :D
   Echt waar!!!!!
   X

   Verwijderen