maandag 17 maart 2014

Makkelijke Maandag

nieuw slaapplekje dochter
8 uur 13. Ze is net fris en monter naar school gegaan. "Ik voel me veel meer uitgerust mam", zei ze blij."Je had gelijk!" Gisteren hebben we haar nieuwe slaapkamertje behangen en meteen ook bed en tafel verhuisd. Spik en span en heel erg netjes was de kamer nu (de ravage in de andere kamer is gewoon shocking) Vannacht, want het werd laat, heeft ze daar geslapen.
Dit liet ze achter :(
Kijk zo ziet haar oude kamer er uit. Hier sliep ze dus in. In zo'n bende rust je niet bepaald uit nee. Ik hoop wel dat ze nu meer overzicht heeft. In ieder geval gaan we enorm veel de deur uit doen. Het wordt tijd dat deze verzamelaar ruimte heeft om groot te worden....... •Dusssss weg met de kleuter peuter-spulletjes. Die mag het buurmeisje hebben. •Weg met de spulletjes die ze best nog wel kon gebruiken maar nooit meer wat mee deed. Naar de kringloop. •Weg met de lego en playmobiel....op de marktplaats. Kan ze van de centjes haar kamertje verder opfraaien. Van de week gaan we verder......vandaag neem ik rust!!! Gisteren ben ik veel te lang doorgegaan. Ver over mijn grenzen heen gegaan. Zo ver dat ik eerst heel lang op de bank heb gezeten om af te wikkelen. In mijn hoofd was ik nog steeds aan het behangen. En toen ik in bed kroop kon ik niet slapen. Vandaag dus maar een makkelijke maandag. Doe wat routine klusjes. Een loopje naar de brievenbus. De was...het is tenslotte maandag niet waar? ;) Ga ik morgen wel weer wild aan het opruimen, sorteren (ow vreselijk), uitzoeken en schoonmaken. En dan zet ik er een wekker bij. Zodat ik op tijd stop! Opruimen... Het houdt nooit op :(


Ik sluit af met een lief mooi weemoedig prachtig liedje uit vervlogen tijden, even zwijmelen. Had ik eigenlijk voor zaterdag moeten kiezen, maar ja....hij kwam net pas in mijn hoofd poppen.
Enjoy!!!
Fijne dag vandaag.

6 opmerkingen:

 1. Een opgeruimde kamer is meestal ook een opgeruimd hoofd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet hoognodig bij puberzoon aan de slag, het liefst nog even voor zijn examens. Nu nog 'even' die stap zetten. Jullie hebben al een flinke slag geslagen, wat zal ze blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het stukje even aan mijn dochter laten lezen, maar die haalde minnetjes haar neus op. Na haar schoolexamen gaan we grove maatregelen nemen!
  liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je veel succes :)
  tis een ramp met de dames haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zij wel ja...maar die grote kamer hè. ...die is nog niet leeg hoor :(

  BeantwoordenVerwijderen