zondag 21 april 2013

Zwijmelen op zondag: You're not aloneIk was om toen ik dit liedje hoorde in '96.
Eerst de gewone versie, he-le-maal wows!
Zweeeeeeeeeeeehhheeeeeeeffffff

Totdat ik de onderstaand versie hoorde op de dansvloer....in dat ene jaar, we lezen 1996, was ik een heel jaar supergezond en bijna nooit meer buiten adem. Eindelijk sloegen de astma medicijnen aan. Dat ene jaar....
Ik heb het ervan genomen dat jaar, ben "wild" aan de feest gegaan, voor zover dat kon dan. Ging de feestjes af van broer die DJ was en danste en danste en danste dat het een lieve lust was...... met neuspiercing en nep-navelpiecing, blote-buik-truitje, kort rokje of strakke broek en van die dikke zool sneakers was ik helemaal de dame.
Ik was nog netjes, de helft van de meiden kleedde zich om en kwam in bikiniachtig outfit de dansvloer op....tjah....dat ging me te ver hoor, ik was toen ook al lang geen 18 meer (al zagen ze dat er echt niet aan af hoor ;)
Dus als toegift ook nog even de extended version...die moet je met oorkleppen op luisteren, dan komen alle bliebjes en blabjes en de melodie pas echt goed tot zijn recht.
Hij is eerst hetzelfde maar halverwege dan gaat het knallen...voor de liefhebber van trance :)
Oja...trek de dansschoenen maar alvast aan!!!!!
Fijne dag vandaag


1 opmerking:

  1. Geweldig dit nummer! begin 96 kreeg ik mijn tweede kind maar ik heb daarna nog wat afgefeest, ook aan mij zagen ze niet dat ik al dertig was ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen