maandag 22 juli 2013

Pfffffff wat is het warrum

Zweterig ben ik, en dan moet de dag nog beginnen.
Hier in huize Bibje is er maar eentje die helemaal opleeft bij dit weer, en dat is Dochter.
Poepiebruin en helemaal geen last van de hitte, kan je zien dat bij haar de Mediterrane genen goed de overhand hebben. Bij haar wel.....kan ik best wel eens jaloers op worden. Met mijn lelieblanke, snel verbrande rossige haren huidje :(
Afijn,
Zoon (ook al zo lelieblank) en ik hebben het warm, errug warm. Warmer dan warm.....vies warm.
En avondstrandwandelingen zitten er nu niet in.
Mijn lijf wil niet zo best,
maar dat is nog niet het ergste,
Dochter heeft tijdens een wilde rit naar het strand vorige week haar enkel aan de trapper gestoten en die is nu blauw en pijnlijk gekneusd. Ze is dus weer aan het loungen, voetje omhoog, beetje chillen op bed. Want donderdag moet het wel over zijn....dan wil ze weer op het paard klimmen. Het lijkt erop dat ze over haar angst heen is. Op naar een nieuwe ronde dus, maar wel bij een andere manege. Eentje die wat liever is voor de paardjes.

Aan het einde van de week gaat Zoon ook weg, met vader naar Hamburg. Naar Miniatuur wunderland. Minitreintjes kijken, iets wat al jaren op de agenda staat. En dan gaat dochter ook nog te logeren en heb ik zomaar het huis eventjes helemaal voor mij alleen...ooohohoho...dat is lang geleden.
wat ik dan ga doen?
NIKS!!!!!!! hahaha

We gaan ook vandaag voor een oudje,
ik zie mezelf nog liggen in de grote vakantie, met de vakantieposter op de muur en een hele stapel kameleon boeken die mijn opoe uit de kelder had opgediept. Mijn oom hoefde ze niet meer en ik was de boekenwurm in de familie. Ik heb ze liggend op mijn buik, allemaal uitgelezen in die vakantie. Heerlijk, lekker lui...net als dochter nu dus. Voor de rest zat ik hele dagen op het strand met een hele club vriendinnetjes en vriendjes. Mooie tijden.....zelfs vuurtje stoken kon gewoon nog en deden we regelmatig. Ik had best een avontuurlijke jeugd ja , eigenlijk wel.
Dit was toen een dikke vette hit!


~Fijne dag~


2 opmerkingen:

  1. Geniet onmatig! Trouwens een leuke zomerhit, met een droef verhaal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. eigenlijk wel he...maar dat wist ik toen nog niet natuurlijk dus zong ik het uit volle borst mee :)

      Verwijderen