zaterdag 2 november 2013

Zwijmelen op Zaterdag

toekomstdroom
uit het libelle winterboek

Het is rustig op mijn blog,
er komt af en toe iemand aanwaaien, er wordt hier en daar wat gelezen en soms krijg ik feedback. Een beetje als stilte na de storm!
Ik merk het bij mezelf ook, ik lees hier en daar, af en toe geef ik een reactie, maar vaker nog sukkel ik in slaap tijdens het lezen.
Nee dat komt niet door de blogs zelf!!!!
Dat u het maar even weet.
Dat komt , omdat ik zo vreselijk moe ben. Niet echt lekker. Beetje hangerig, af en toe wat misselijk enzo. Niet om over naar huis te schrijven in ieder geval. Gevolg is wel dat ik eigenlijk helemaal niks te vertellen heb.
Ik bedoel maar, wat maak ik nou heel mee?
Die zoveelste was en dat zoveelste tukje op de bank, de kat die de hele tijd vervelend loopt te mauwen net als ik de ogen sluit. Zoon die ineens heel hard moet lachen net als ik in slaap ben gesukkeld(en me dus rot schrik) Die boodschap die ik deze week wel twee keer gedaan heb, door weer en wind op de fiets. Eigenlijk is dat gewoon helemaal niet interessant.
Nee....
Op zoek naar ander schrijfmateriaal dan maar?
Herinneringen uit een grijs verleden opdiepen?
Over hoe we vroegah gescheiden gymden op school en dat niet eens raar vonden. Of hoe vriendin verplicht een rok aan moest naar school, ook midden in de winter, want zo hoorde dat op de katholieke mavo. Hoe mijn moeder vond dat ik op dansles moest, want dat hoorde bij de opvoeding. (en ik weigerde te gaan en dus nooit zou kunnen stijldansen op mijn trouwdag. Wat ik toch al niet wou!) En hoe mijn wiskunde juf mijn kleding afkeurde , omdat ik roze en rood gecombineerd had en dat kon niet hoor, dat vloekte! Net als groen en blauw samen trouwens.
Toen ik dat allemaal aan Dochter vertelde zat ze me aan te kijken of ik gek geworden was.
Dat zij en klasgenoten in de stromende regen op het schoolplein hadden staan wachten op de gymleraar, die ziek bleek te zijn, vond ze eigenlijk best wel normaal. (!?!)
Nou ja.....
maakt het ook uit.
Dit is mijn zwijmelbijdrage voor de zaterdag, uit dat grijze verleden waar ik het net over had ;)
Ik ga even lekker terug in de tijd.
Fijn weekend allemaal.


18 opmerkingen:

 1. Weet je.....een log is in eerste plaats, van oorsprong ook, een dagboek...en de eigenaar, jij dus, mag erin schrijven wat hij wil, wanneer hij wil. Kortom....als jij iets wilt schrijven, schrijf het dan...al is het voor een ander misschien niet interessant...het kan jou opluchten en dus goed doen!

  Oftewel.....open je hart...en laat het stromen....

  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op je eigen blog geldt geen censuur. Je mag schrijven wat je wilt. Zalig toch? Dank voor je trouwe bijdrage. Ik wens je een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, tijden veranderen. Je hoeft je niet te verontschuldigen ofzo. Mooi nummer en fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. soms gaat dat gewoon vanzelf hè, dat verontschuldigen.....

   Verwijderen
 4. Dit is jouw blog en jij mag schrijven wat je wilt. Dat is het mooie aan een blog ;-) je 'moet' niets ;-)
  Fijn weekend
  Liefs -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plaat echt eentje uit mijn puberjaren hahaha

  Maar ehh wat je schrijft best herkenbaar, hoewel vlug iets op facebook posten me dan wel weer makkelijker afgaat maar in logland wil ik ook graag...als ik reageer ''erbij zijn''.

  Nou ja we worden daarin gelukkig geaccepteerd dus moeten we wat minder streng naar ons zelf zijn ;-)

  Liefs en een fijn weekend Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn saaiere blogs! En inderdaad; als je dit als je dagboek ziet en opschrijft wat jou bezighoudt is dat toch helemaal prima?
  Ik lees je graag. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hè gelukkig haha dat ik niet zo heel erg saai ben dat ik bij de saaiste hoor ;)

   Verwijderen
 7. Er zijn van die momenten dat we niets te ''melden'' hebben .Maakt toch niet uit ,niets is verplicht !! Wel heel mooie muziek heb je vandaag
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja van vroeger toen ik nog piepjong was....ja.....lang geleden ;)
   x

   Verwijderen
 8. Deze band is nou totaal aan mij voorbij gegaan. Ik herken de song niet eens. Erg hè? Heeft dus helemaal geen indruk op me gemaakt toen (en als ik eerlijk ben nog steeds niet, maar zo gaat dat; samen verschillen).
  Enfin, ik ben het met alle reacties hierboven eens; wat jij op jouw blog schrijft is jouw zaak. Juist doordat je jezelf blijft, zijn jouw blogs aangenaam om te lezen. Vooral dóórgaan! zoals Barry Stevens altijd riep tegen de kandidaten in de Soundmix Show.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Ik vergeef je je onwetendheid hoor hahaha ;)
   Bewwy Steeevens...ik hoor hem zo weer praten ja.

   Verwijderen
 9. De muziek herkende ik niet maar wel over vroeger,dat rood en roze en blauw en groen 'boerenfatsoen'ha,verplicht een rok aan grr. maar ja ik zou eerlijk waar, geen puber willen zijn in het nu.

  Beterschap en nog een goede zondag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee een puber van nu zijn is vreselijk ingewikkeld zeg, moet je de hele tijd de filmster uithangen met pruillipjes enzo hahaha

   Verwijderen
 10. Mooie muziek.
  Blijf zoals je bent en schrijf zoals je altijd doet. Jouw gedachten, jouw blog, heerlijk om te lezen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen