vrijdag 17 januari 2014

dagje bedhangenHet was grappig
Moral support van de Poezert in huis

dagje bedhangen werd het. Nadat ik gister steeds zieker werd en kouder en akeliger besloot ik vandaag gewoon mijn bed eens niet uit te komen.  Wie hou ik nu voor de gek door steeds maar door te gaan? Dat schiet toch niet op.
Ik heb dus geslapen en geslapen en geslapen en pas tegen de avond kreeg ik weer kleur op de wangen, warmte in mijn lijf en rust van binnen. De kinderen waren zo lief. Hebben de boodschappen gedaan en hun eten gekocht dit keer
 Maar goed ook want koken wordt altijd een ravage ;) en ik ben nu even niet in staat om op te ruimen.
Dus geen macceronie van Zoon vandaag.
Af en toe tiptoe'de er eentje mijn kamer in om te kijken of het nog wel goed met mij ging. Dan kreeg ik een kus en knuffel en een praatje. De poezekat een kriebel en dan gingen ze weer. Blij dat ze niet meer klein zijn. Dat ik ze met een gerust hart kan laten scharrelen in huis. Morgen mogen ze koken. Dat kunnen ze gelukkig ook goed. Kan ik nog even verder uitzieken. Misschien ga ik dan wel op de bank liggen.
Hoop dat ik snel weer beter ben.


PS Zoon wil een Engels boek kopen om te lezen. Zo stoer, na al die jaren van opmerkingen tegen mij dat hij geen lezer is...haha. Nou echt wel. Het duurde gewoon even ;).
http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat1280004a&prodId=prod2340043a

Ik vond dit lied wel toepasselijk!
Reading Rainbow van the Doors
http://m.youtube.com/watch?v=eBRYsAfchkY

2 opmerkingen: