zaterdag 18 januari 2014

Zwijmelen op Zaterdag

Volle maan van de week
Mijn uitzicht uit mijn bed


Ik ben laat. Heel laat. Kon  niet op gang komen al was het nog zo. Het zit nml zo. Ik ben ziek. Ik heb het gehad...again. Lig dus alweer een paar dagen in bed. Slapen en rusten en vooral  niks druks doen. Vandaag ben ik een tijdje op geweest en ik heb er nu alweer spijt  van. Wat is ineens alles dan druk en onrustig en wat gilt die reclame toch op tv. Vreselijk. Elke zoveel minuten gaat het door merg en been en het programma waar ik naar keek raakt helemaal versnipperd.
Ooit was er een tijd dat we reclameblokken hadden voor en na het journaal. Dat was genoeg. Nu krijg je elke 5 minuten 5 minuten reclame of gillende vooraankondigingen. Jee zeg. Ik heb een gids hoor. Ik kan lezen!
Ik wil niet door elk programma heen horen hoe een clubje losers een jaarlang, elkaar het leven zuur gaan maken (uch overleven tssss) of van welk ander snert programma dan ook. Het wordt gewoon gênant. Alsof de televisiemakers last hebben van kortetermijngeheugenverlies en niet meer weten wat ze een paar minuten geleden al verteld hebben.
Bovendien komt er ook nog eens niks interessants dan koken, elkaar keuren in zangwedstrijdjes, elkaar afzeiken en verder is het moord en doodslag wat de klok slaat. Hoe later hoe gruwelijker. De films komen zo ontzettend vaak dat ik ze  onderhand wel dromen kan. Er zijn maar heel weinig echte goed programa's en vanavond komt daar geen van op tv helaas.
Nou ja, ooit dus, zat ik op dinsdag avond voor de tv, in de Jan de Bouvrie stoel, naar Countdown te kijken. En zag ik BowWowWow. Ze zijn nog steeds leuk!!!!!!
Dan te bedenken dat we Veronica toen ook al van die schreeuwers vonden. Was nog niks vergeleken bij het geschreeuw van nu op tv haha ;)
Enjoy!!!!! Fijn weekend!

20 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankje Marja...hoop dat ik nu toch eens op ga knappen hoor. Ik ben een dweil :(

   Verwijderen
 2. muziekje om je snel vrolijker te voelen, beterschap joh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou idd lekker vrolijk...ik dans wel in gedachten...;)

   Verwijderen
 3. Tja de tv zou ik bijna de achterdeur uitgooien ,wat een ramp .Beterschap hoor!! De muziek is wel lekker vrolijk
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat je van dat muziekje opknapt! Beterschap meissie!
  Ik wens je een rustige zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje
   dat werd een Beddag...alweer. nu zwetend en wel pffffg

   Verwijderen
 5. Helemaal eens! Heerlijk plaatje. En beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat was toen mijn lievelingsnummer heerlijk ook goed te pruimen zonder bouverie stoel ;-) Beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Countdown, dat waren nog eens tijden :) Beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Bieb, ik hoop dat je snel weer opknapt maar een paar dagen eraan toegeven is ook wel goed. Die TV is een verschrikking. Ik kijk graag TV maar t is me onmogelijk gemaakt. Ik kan t gewoon niet meer. Zeg die foto, ik zag er iets heel raars in hoor, ik dacht nog, t kan toch niet zijn wat ik denk??? Maar gelukkig t was de maan die door de bomen scheen. pfffff.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh?
   Wat zag je dan?
   Ik heb net nog eens uitgebreid gekeken maar ik zie mijn boom en de maan en een halo....nu word ik toch nieuwschierig hoor!

   Verwijderen
  2. Nou iets uit genante lijven zeg maar waar schaamluis in voor zou kunnen komen. Erg he. Liet t man zien en vroeg; wat zie jij erin en hij zei ik zie bomen en een maan. Oke ligt aan mij. sorry. haha

   Verwijderen
  3. Ow hahaha
   nou aan fantasie geen gebrek;)

   Verwijderen
 9. Wens je beterschap!!

  Ik heb niet geluisterd,gewoon omdat ik weer eens doof ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Dieneke.
   Jammer zeg dat je geluid het nog steeds niet doet.

   Verwijderen