dinsdag 1 januari 2013

TUduTUduuuu

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wat doe ik dan?
Kijken naar Jools Holland, een traditie in huize Bibje, en ook in thuis van Bibje. Vroeger keek ik met mijn vader naar Jools , vlak voor ik met mijn vriendinnen wild te feesten ging in de stad. Dat was altijd weer een hele onderneming weet ik nog, want we moesten fietsen! Dan kwamen we geheid van die opgeschoten knulletjes tegen die met rotjes gooiden. Dat vond ik altijd zo eng, dat ik van te voren altijd heel hard GELUKKIG NIEUWJAAR!!! riep. Meestal waren ze zo aangenaam verrast dat ze het gooien eventjes staakten en ons ook Gelukkig Nieuwjaar wensten. Dan waren wij alweer voorbij. En dan in de stad was het zaak om zoveel mogelijk zoenen te scoren natuurlijk en heel veel te dansen.........
Maar oké, ik had het dus over Jools Holland. Ik was even afgeleid hoor ;)

Adam Ant
Jools had vandaag ook weer een keur aan artiesten in zijn programma en ik zat wat te suffen eerst totdat ik ineens een wel heel bekend melodietje hoorde. Mijn hart maakte een dansje. Dat was Adam Ant......jaaaaa waar ik vroeger helemaal wild van was. De muziek dan hè, hem vond ik niet zo vreselijk interessant. Zijn bassist des te meer( geen idee waarom, zag er niet uit maar oké, je hebt van die momenten)
 
Gary Tibbs
Dus keek ik op(ik was aan het gutsen) en daar stond hij hoor....HUH????? Wat was er met hem gebeurd????? Mijn Hemel, was dat Adam, die jonge God die altijd zo sexie over het podium bewoog? TUduDUduuuu(denk even de gekruisde wijsvingers bij dit geluid)
Op het podium stond een beetje fatsige meneer, met bril én Napoleon steek, in zijn oude outfit te zingen. GEEEEN PAN!!!!!
Oké, hij zingt nog wel net zo goed, dat dan weer wel.
Nee, dan Dexis Midnight Runners , die daarna kwamen. Die zijn behoorlijk opgedroogd. Van de zwervers van toen is niets meer te bespeuren, nee joh. Ze dragen pak, ala jaren 40/50. Echt cool.

Affin, het was leuk om de oude rotten weer eens te zien en horen en (alweer) even teruggeslingerd worden naar mijn pubertijd. Ga ik nu slapen,want ik ben echt, heel erg echt!, vreselijk moe. pffff ik ben ook geen 18 meer ;)

8 opmerkingen:

 1. Toch schrikken hè, wat de tijd met mensen kan doen... Nou ja, net wat je zegt, voor ons gaat het ook gewoon door. 't Is nu denk ik dan meer een kwestie van hoe word je zo charmant mogelijk ouder. Vasthouden aan je jeugd, dat vind ik altijd een beetje zielig. Van die mensen die kleding dragen die hun tienerkroost beter zou passen... Hee, Bibje, een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst en dat je dromen maar uit mogen komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou zeg dat, echt wel schrikken zo net in het nieuwe jaar, hahahaha
   Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar Trudy!!!

   Verwijderen
 2. Haha Jim Kerr (Simple Minds) was al niet een hunk maar had vroeger wel iets, je moet hem nu eens op het podium zien. Sommige bandjes van vroeger kun je ondertussen maar beter horen dan zien (loopt met nog grotere boog om eigen spiegel heen nu ...). O ja en nog de beste wensen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow wat erg, nou die spiegel hou ik te vriend hoor met een wazig lichtje erboven enzo ;)
   Jaaaa Jim Kerr had iets ja, maar dat is inmiddels verworden tot niets? ....arme man....jij ook de beste wensen!!!!!

   Verwijderen
 3. Ja, je had ws een korte nacht en dan voel je je jaren wel hè! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja heel herkenbaar, het stemgeluid is nog hetzelfde maar het uiterlijk..alhoewel ik gisteravond sade keek...daar leek de tijd totaal geen vat op te hebben gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het echt zijn? Vraag ik me altijd af, ze is nog net zo mooi als toen.....(beetje jaloers ben ik ;)

   Verwijderen