maandag 4 maart 2013

Lenteeeeeeeeee

Bibje's bloemetjespatroontjeWild weekend, dat was het.
Nadat wij kant en klaar met de koffers aan het wachten waren belde vader op dat het niet door kon gaan. En daar zit je dan, poefffffffff, alle plannen gaan in rook op. De kinderen moesten omschakelen, zoon werd boos(verdrietig) en dochter sloot zich op in haar kamertje.
Dahag uitslapen op zaterdag, en niks doen op zondag en lekker luieren en gewoon helemaal nergens rekening mee houden. Woesh.....als een wervelwind woei het allemaal weg. Geen retraite dit keer voor mij, en nou ja, ik had natuurlijk verder ook geen enkel plan gemaakt(en had daar ook helemaal geen zin in na al die drukke weken) dus liepen ze hier met de ziel onder de arm en een humeur van heb ik jou daar.
Errug gezellig.....NOT.......


Bloemetjes collectie Bibje
Ben ik even blij dat van het weekend het mooie weer de lucht al bezwangerde en ik al van te voren die kriebels had van de lente in aantocht......dus tikte(ramde) ik mijn frustraties op het toestenbord tijdens de Morning Pages en deed mijn gutsmutsdingen en ademde de zachte lucht in tijdens de vroege ochtendkrantjeswandeling. Gisteren heb ik zoon ook naar buiten gestuurd, en nu.....nu schijnt de zon dan toch echt jaaaaaaaaaaaaaaaa joepieeeeeeeeeeee eindelijk!!!!!!!!!!


De ramen zijn gelapt, ontbijtje is in de buik, de stofzuiger staat klaar en het eerste wasje draait lustig in de machine. Ik heb er zin in! Strakjes doe ik de radio aan en ga ik als een beest tekeer op de troep in boven en dan na een lange dag wild werken, zijg ik neder in mijn fauteuil om heerlijk te genieten van de middag zon. Zucht.....meer heb ik niet te melden vandaag ;)Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van haar maar dit nummer vind ik wel heel mooi, dus vandaag Rihanna........even zwijmelen op maandag......

3 opmerkingen:

  1. Rot, als je plannen zo worden doorkruist en voor de kinderen ook. Enfin, je maakt er het beste van en vandaag in de herkansing!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zon maakt veel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerijk hè die zon. Vervelend dat je weekend zo verliep voor de kinderen ook, maar ja... niet meer aan te doen. Geniet van de voorlente!

    BeantwoordenVerwijderen