maandag 17 december 2012

Beetje weemoedSchreef gisteravond, dat ik nog even zou gaan gutsen.....
Zie hier het resultaat. Lichtjes in donkere dagen. Niet geheel tevreden heb ik alweer zitten schetsen in de stempelafdruk. Op de een of andere manier vind ik het teveel op slakjes en vuurtorens lijken....mwah....niet helemaal de bedoeling. En nu zijn mijn gummetjes ook nog op(dochter heeft ook gegutst ;) dus moet ik nieuwe halen. Pffffff ook dat nog. Maar ik heb wel een miljoen idee├źn en dus wil ik door kunnen gaan met ontwerpen. Wow wat klinkt dat cool zeg, ontwerpen van stempeltjes.
Ik ga er even voor zitten hoor, recht op...ik ben nu dus een ontwerpster van stempeltjes. :)
Net op de wc bedacht ik een gloednieuw ontwerpje. Dan zit ik daar voortaan mijn tijd ook niet meer te verdoen, dat is duidelijk. Multifunctioneel ontlasten heet zoiets. Het is wel zo dat ik op de wc het meeste rust heb en het minste gestoord wordt tegenwoordig. De tijd dat de kinderen aan de deur stonden te rammelen is voorbij.
Eigenlijk is er een heleboel voorbij gegaan dit afgelopen jaar. Zomaar ineens was het allemaal over. Dingen zijn veranderd,  het kleine is eraf. Boswandelingen zijn no go geworden, naar de dieren is saai, de uitkijktoren, mwah....het strand, blegh, de bieb horror....
we zijn in de fase "Ik verveel me zo, maar heb nergens zin in" beland.
Ik kan wel een lichtje gebruiken hoor, want puberland, dat is me wezensvreemd, ondanks dat ik jaren lang lesgaf aan dat  kindsoort. En ik ben ook al vergeten hoe het ook alweer was om in puberland te moeten vertoeven. Dat is al te lang geleden, toen was alles anders.( jaren 80)
En dan lees ik op de blogs van de mamma's die vertellen over hun koene ridders en lieve prinsesjes en denk ik met weemoed terug aan de tijd dat zoon als boer op zijn tracker rondploegde door het gras, en dochter met haar vleugeltjes verwoede pogingen deed om te vliegen(mam ze doen het niet?)
De tijd vliegt......en ik staar even naar de horizon van het verleden.

Maar waar was ik, voor ik mijn gedachten zo liet afdwalen.....
Dat nieuwe ontwerpje....mijn thema is dus nog even , lichtjes in donkere dagen. Totdat de feestdagen over zijn hoor, daarna ga ik me richten op de liefde. Valentijnsdag. Ja ik heb er zin in. Ik ga gummetjes halen!
Doei

 ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.♥
 
6 opmerkingen:

 1. Jaa, had je dus niet moeten zeggen van die slakjes en die vuurtorens...nu zie ik ze ook. Ik vind ze prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He gelukkig...ook al lijken ze op slakjes en vuurtorens, dan nog hahahaha

   Verwijderen
 2. Inderddad, ze zijn best geo dgelukt. Beter als ik het zou doen! veel succes weer!

  BeantwoordenVerwijderen