woensdag 12 december 2012

Zo denk ik nu een eindje weg........
~Hart zomaar op straat~

Met een muziekje op de achtergrond bezin ik me op vandaag, op morgen en op de laatste dagen van het jaar. Probeer te bevatten wat ik dit jaar heb bereikt en wat er allemaal goed is gegaan. Maar ook de minder leuke dingen laat ik de revue passeren. Dat waren er nogal wat dit jaar.
Meer dan het jaar ervoor?
Nee dat niet.
Maar wel veel....
Terugkijkend was het een heftig jaar, alweer.
Een jaar met veel vallen maar ook heel veel opstaan. Een jaar waarin ik terug veerde, en steviger kwam te staan dan ooit. Het jaar ook dat ik begon met wandelen en fietsen, dwars door alle benauwdheden en angsten heen. Waarin ik weer durfde te genieten, van alle goeds en zelfs wat ooit lelijk leek en het toch helemaal niet was. Het jaar waarop zoon thuis kwam te zitten. Het jaar waarin ik sterker en sterker werd. Het jaar waarin ik nieuwe dingen ging doen en oude dingen losliet. Het jaar waarin ik ontdekte hoe dapper ik eigenlijk ben. Hoe sterk ook. Ik was er verbaasd van en best wel een beetje trots dit jaar. Het jaar waarin ik mijn grenzen verlegde.
Het jaar waarin mijn dromen veranderden( volwassen werden) en mijn prioriteiten verschoven.
Het jaar waarin ik dankbaarder ben dan ooit.
Het was me een jaartje wel......en hij is nog niet eens over.

Zo denk ik nu een eindje weg, en luister naar Norah Jones' Come away with me.........
De kerst leeft hier nog niet, en eigenlijk zweef ik nu in zomerland.
Even ver weg van alle dagelijkse beslommeringen. Even niet bewust van de regen buiten, de stapel wasgoed boven en de gesprekken waar ik zo tegenop zie die nog gevoerd moeten worden. Nee, nu ben ik even op reis, in gedachten, in stilte.........(¯`v´¯) ♥
  `*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.


4 opmerkingen: