vrijdag 22 maart 2013

Week 3

Gisteren de derde week afgesloten van The Artists Way.
Een week vol ziekte en zeer, de griep heerste in huize Bibje. De Morning Pages werden dus niet altijd vroeg in de morgen geschreven, het lukte niet aldoor. Wel heb ik ze trouw gedaan, dit keer was ik een stuk milder dan de week ervoor.(maar dat is nu alweer over ;) Ik ben de weg naar binnen gegaan en ik heb daar de kwast weer gevonden. Mijn eerste Artists Way schilderij zag het licht deze week. En ik ben er zo blij mee, dat ik zover ben gekomen.
Het was de week waarin ik mijn gewoontes onder de loep moest nemen, wat hield me nu eigenlijk van mijn creatieve zelf af, en waarom eigenlijk? Waar was ik vroeger trots op en wat vond ik lekker...een kleine inventaris naar mijn kindertijd. Wat vond ik ook alweer leuk om te doen en weet je nog hoe je kamertje eruit zag?
Dat soort dingen dus,
ik ben enthousiast bezig geweest en toen BAM kwam gister de KLAP.

Ik kreeg bericht van de RvdK , dat er een melding is gedaan door BJZ(dat was bekend) maar dat mijn beide kinderen nu onderwerp van onderzoek zijn kwam als een klap bij heldere hemel. Ze willen dus beide kinderen oogsten(of eigenlijk het bedrag wat je voor twee kinderen kunt vangen) Ik ben kwaad, teleurgesteld, ontgoocheld maar ook strijdbaar en heb besloten om een activist-advocaat in de arm te nemen om mijn strijd te helpen voeren. Zijn ze nou helemaal gek geworden daar bij BJZ en RvdK. Deze principekwestie gaat door mij gewonnen worden! Hoe dan ook! Dus maak je borst maar nat mensen, ik heb net mijn harnas aangetrokken en mijn witte ros opgezadeld. Bibje trekt ten strijde!!!!!!!!!!!
En nu ben ik niet lief meer.

4 opmerkingen:

 1. Nou ja zeg!!! Schandalig gewoon, ik wens je ontzettend veel sterkte in de strijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn hemel, jij krijgt heel wat op je bord, en dat steeds weer. Een ander zou er misschien al stapel agreesief of depressief van geworden zijn. Pet af!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid toch,je lijkt wel een boksbal,waar men op oefent.Als je een goede advocaat hebt,luister dan eens naar zijn/haar manier van denken. Want juist die zakelijkheid kan je helpen een rustiger perspectief te krijgen. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte in de strijd toegewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen