woensdag 2 januari 2013

school en weggeefacties enzo......

Zoooooo dat is een keldering in het bekijken van mijn blog,
van 200 naar 18 pagevieuws vandaag...poeh héééé. Iedereen is weer te werk zeker?
Na dagen van lummelen is het weer over met de pret!
Huis moet aan kant en alles moet schoongeschrobt en geboend. Hoeveel dagen hebben we tot Pasen? Dan moet het echt af zijn hoor!

Ik wil  de vastentijd gebruiken om te bezinnen. Al schoonmakend, want daar gaat het toch om? Om die grote schoonmaak in je leven? Om zonder afleiding bewust te zijn waar ik mee bezig ben en waar het nu werkelijk om gaat in het leven. Ben ik sterk genoeg om 40 dagen lang mijn geest zo te trainen dat ik in staat ben om te kiezen wat de bedoeling is in mijn leven?
Nou dat weet ik nog niet helemaal hoor. Het klinkt allemaal wel leuk en interessant maar 40 dagen is lang en 13 feb nog  ver weg.
Vanmiddag klonk het allemaal nog als een grote uitdaging maar nu ik hier zo in het donker zit weet ik het even niet meer. Ik ben de hele middag bezig geweest om een goede school voor zoon uit te kiezen in de woonplaats van vader. Dat is....als vader en vrouw samen erover uit zijn dat zoon daar in de week mag bivakkeren. We hebben het er al vaker over gehad, op verzoek van zoon, maar op de een of andere manier eindigt het gesprek altijd halverwege om niet meer op terug te komen. Maar nu met BJZ te hijgen in onze nek moeten er maar eens spijkers met koppen geslagen worden. Voordat de vakantie over is het liefste. Zoon ziet deze nieuwe start wel zitten, en het wonen bij zijn vader helemaal. Hij mist hem, hij mist de man in zijn leven. Ik hoop dan ook dat er positief bericht komt deze week.


De eerste weggeefactie is inmiddels ook begonnen, ik heb zaadjes voor de komende zomer in de aanbieding. Geoogst uit de tuin en de buurt. Veel te veel natuurlijk dus kan ik dat nu cadeau doen. Het eerste pakketje gaat van de week op weg naar Servië. Wie nog wat wil, lees even op mijn opruimblog voor de details. ben ik nu wel benieuwd of ik de 25 bezoekers nog ga halen vandaag ;)
fijne avond allemaal!!!!
.(¯`v´¯) ♥
`*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸. 

8 opmerkingen:

 1. Nou, ik ben nu toch echt even bij je komen lezen hoor! Enneh, probeer door te zetten meid. Het lijkt lang, 40 dagen, maar wat zul je blij zijn achteraf! Voor je zoon hoop ik dat het gaat lukken, dat wonen bij zijn vader. En stiekem voor jou ook, heb je wat meer rust en ruimte om je plannen te laten slagen. Succes ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hou de duimen gecrossed, en het opruimen gaat onverminderd voort :)

   Verwijderen
 2. Ik kom ook regelmatig bij je lezen, hoor. Misschien is iedereen weer aan het werk?

  Succes met de plannen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. denk het wel hoor, de feestdagen met zijn lekkere lome dagen zijn voorbij. En achetraf was het toch best wel lekker......toch wel :)

   Verwijderen
 3. Ben er wel even tussenuit geweest hoor, zo druk in de dagen dat iedereen thuis is en zit te wachten op nieuw jaar enzo. Nu zijn ze allemaal weer lekker bezig. Lastig, zo'n hijgend BJZ, maar wel goed eens goede stevige beslissingen te nemen.Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje, ik hoop dat vader die beslissing ook durft te nemen.

   Verwijderen
 4. Lastig als je dit soort beslissingen moet nemen en die 40 dagen ... pff knap hoor, zou er op dit moment al helemaal niet de rust voor hebben. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het opruimen geeft me rust in het hoofd dus wat dat betreft...tis alleen zo lastig als je steeds alle kanten op moet hollen :(

   Verwijderen