dinsdag 22 januari 2013

Zwijmeldinsdag is Lief

Ja en toen was de koek op, geen tijd gehad om zwijmelliedjes met verhalen te vinden en nu zit ik hier best wel te balen....wat zal ik doen, een liedje zoeken of  uitzoeken,want ik heb een enorme lijst klaar staan  of zal ik het een dagje over slaan?
Nah....een liedje is wel gezellig zo op de vroege morgen.

Deze is voor Zoon,
die zo emotioneel werd toen hij hoorde  dat stiefbroertje niet kon wachten tot vrijdag, want dan konden ze samen op playstation spelen. Hij schrok, slikte, en toen kwamen de tranen. Helemaal overdonderd, dat er iemand was waar hij wat voor betekende. Dat had hij niet verwacht, echt nooit meer verwacht.  Dat er meer mensen zijn die hem net zo  graag zien als zijn ouders en zusje. Snikkend zat hij tegen me aan, blij maar ook zo verdrietig. Alles golfde zo naar buiten. Mijn zoon , die zo op slot heeft gezeten. Die zo lang en heftig gepest is dat hij amper heeft kunnen oefenen in het omgaan met andere kinderen. Die bang is dat ook op de nieuwe school alles weer mis zal gaan en wie moet hem dan beschermen? Die al bijvoorbaat heimwee heeft, maar dapper het nieuwe avontuur tegemoet wil gaan. Zo stoer is hij wel! Mijn autistische knul.....

Dus voor hem een lief lied......

 

10 opmerkingen:

 1. een prachtig lied, tranen liepen mij over de wangen maar dat zal ook wel komen door je blog.
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit hier met een brok in mijn keel door je verhaal.En dan die prachtige muziek .
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tissue? ik heb er genoeg.....
   Het is idd een héél mooi nummer hè?

   Verwijderen
 3. Alsof Sinead het speciaal geschreven heeft! Geweldig mooi nummer en wat een (herkenbaar) kippenvel-verhaal; tis niet voor niets dat we aandelen in de tissuefabriek lijken te hebben op dit moment. Een mega dikke knuf voor je grote zoon (hoewel we hem daar waarschijnlijk irl allesbehalve blij mee maken, maar tis het idee hè en blijft zo lekker virtueel en dan mag het vaak weer wel!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoon is een enorme knuffel, op zijn tijd en met beperkt aantal personen, dat wel ;) dus de knuf is aangekomen hoor!

   Verwijderen